KRUŠEVLJANIN NA PRIVREMENOM RADU U OBRENOVCU: "Raba" na superligaški pogon!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.02.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno pojačanje stiglo je u Obrenovac.

KRUŠEVLJANIN NA PRIVREMENOM RADU U OBRENOVCU: "Raba" na superligaški pogon!

Foto: FK Radnički Obrenovac

Iza fudbalera obrenovačkog Radničkog je prilično sumorna jesen, ali svi u ekipi nekadašnjeg člana srpske fudbalske lite, nadaju se da borba za opstanak u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana i dalje nije izgubljena.

 

Popularna "raba" je jesen okončala sa svega jednim trijumfom (Borac Lazarevac 2:0), a uz to su ostvarili i četiri remija i čak deset poraza i sa svega sedam osvojenih bodova drže "fenjer" Srpske lige Beograd.

Kako bi što spremnije dočekali nastavak šampionata, rukovodstvo Obrenovčana uveliko radi na jačanju igračkog kadra. Do sada je dres Radničkog zadužio Arsen Knežević vezni fudbaler koji je stigao iz redova Jedinstva sa Uba, a ovoga puta klub je predstavio i najnoviju akviziciju.

U pitanju je Veljko Jovković, dvadesetčetvorogodišnji fudbaler koji igra na poziciji levog krila.

Rođeni Kruševljanin je svoju igračku karijeru započeo u ekipi Napretka iz rodnog grada, a kasnije je nosio dres Smedereva 1924, kruševačkog Trayala, Radničkog iz Svilajnca i požarevačkog Mladog radnika 1926 iz kojeg i stiže u redove obrenovačkog kluba.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Nova akvizicija "rabe" - Veljko Jovković

 

Od Jovkovića će se svakako mnogo očekivati u nastavku šampionata i svi se nadaju da će Kruševljanin dati veliki doprinos u ostvarenju klupskih ciljeva tokom predstojećeg proleća.

Da podsetimo, nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Beograd zakazan je za 4. mart, a borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja, obrenovački fudbaleri započinju na domaćem terenu gde će se sastati sa zemunskim Teleoptikom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading