MOŽE LI SE ČUDO DOGODITI? "Raba" jača redove - sve misli usmerene su ka opstanku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li popularna "raba" da izbegne najgore?

MOŽE LI SE ČUDO DOGODITI? "Raba" jača redove - sve misli usmerene su ka opstanku!

Foto: FK Radnički Obrenovac

Protekle su dve decenije od kako se Fudbalski klub Radnički iz Obrenovca takmičio u elitnom rangu fudbala SR Jugoslavije, a već punih 18 sezona egzistira u beogradskoj grupi srpskoligaškog fudbala.

 

Prethodna jesen neslavno je okončana kada je obrenovački klub u pitanju. Sa skorom od jedne pobede, četiri remija i čak deset poraza prvi deo šampionata okončali su na poslednjoj poziciji i u narednom periodu predstoji im grčevita borba za opstanak u trećem rangu srpskog klupskog fudbala.

U nadi da će predstojeći meseci doneti rezultatski preporod, rukovodstvo Obrenovčana angažovalo je i prvo pojčanje. Reč je o Arsenu Kneževiću koji na "obrenovačko Vašarište" stiže iz redova ubskog Jedinstva.

U pitanju je dvadesetdvogodišnji fudbaler sredine terena koji je prethodne jeseni u crveno-belom dresu Jedinstva zabeležio devet nastupa u Prvoj ligi Srbije, a na terenu je proveo ukupno 237 minuta.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Hoće li se u Obrenovcu i na jesen gledati srpskoligaški fudbal?

 

Rođeni Banjalučanin je svoju igračku karijeru započeo u mlađim kategorijama Radnika iz Bijeljine, a zatim stiže na stadion "Kralj Petar I". Pored dresa Rada, nastupao je i za lazarevačku Kolubaru, a član "rabe" je već bio u sezoni 2021/22.

Da podsetimo, nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Beograd zakazan je za 4. mart, a borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja, obrenovački fudbaleri započinju na domaćem terenu gde će se sastati sa zemunskim Teleoptikom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading