VIŠA SILA: U Sremskim Mihaljevcima danas se neće igrati fudbal!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.02.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska utakmica ipak neće biti odigrana.

VIŠA SILA: U Sremskim Mihaljevcima danas se neće igrati fudbal!

Foto: Srem Sremski Mihaljevci

Fudbaleri Srema iz Sremskih Mihaljevca jesenji deo sezone u okviru Sremske lige okončali su na trećoj poziciji sa skorom od osam pobeda, tri remija i četiri poraza i trenutno sa 27 osovjenih bodova nalaze se šest koraka iz lidera ovog ranga takmičenja, ekipe Budućnosti iz Salaša Noćajskog.

 

U sklopu prirpema za nastavak sezone i borbu za vrh tabele i plasman u vipi rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug, ekipa iz Sremskih Mihaljevca već je odigrala dva kontrolna susreta. U prvom susretu, tokom kojeg vremenski uslovi ni malo nisu pogodovali fudbalskoj igri, ekipa Srema je poražena od Radničkog iz Nove Pazove rezultatom 0:1, da bi prethodnog vikenda na gostovanju u Ašanji, Sremci slavili rezultatom 2:0 golovima Komazeca u 25. i Cvetkovića u 50. minutu susreta.

U subotu 18. februara fudbaleri Srema su i treći put ove zime trebali da izađu na teren i odigraju prijateljski meč protiv lidera Međuopštinske lige Beograd - "grupa B", ekipe Avala 1939 iz Belog Potoka. Međutim, navedeni susret ipak neće biti odigran.

Foto: Srem Sremski Mihaljevci

Viša sila

 

Naime, usled bolesti nekolicine fudbalera kluba iz beogradskog predgrađa, susret je morao biti otkazan.

Ipak, tokom vikenda fudbaleri Srema će ipak izaći na teren, s obzirom da će u nedelju 19. februara odigrati kontrolni susret protiv Sloge iz Vognja, a do kreja meseca ekipa iz Sremskih Mihaljevca još dva puta će izlaziti na teren. Za 22. februar je zakazano odmeravanje snaga sa ekipom Dunava iz Starih Banovaca, a četiri dana kasnije Srem će se sastati sa ČSK Čortanovcima.

Kada je reč o nastavku ligaških borbi, u prolečnoj premijeri ekipa Srema na svom terenu dočekuje Hajduk iz Višnjićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading