PANČEVCI PETOM BRZINOM PROTUTNJALI KROZ VRŠAC: Banat je suviše ravan za Voju Gačića!

Autor:

Sport

17.02.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevački fudbaleri protutnjali kroz Vršac.

PANČEVCI PETOM BRZINOM PROTUTNJALI KROZ VRŠAC: Banat je suviše ravan za Voju Gačića!

Foto: FK Voja Gačić

Fudbalski klub Voja Gačić iz Pančeva, trećeplasirani tim Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, gostovao je u Vršcu gde se sastao sa liderom Opštinske lige Vršac-Bela Crkva ekipom OFK Banata.

 

U gotovo idealnim uslovima za fudbalsku igru, po lepom i sunčanom vremenu, ekipa Voje Gačića je u potunosti nadvisila domaćina i ostvarila ubedljiv trijumf rezultatom 5:1 (1:0).

Po dva pogotka za pančevačku ekipu postigli su Abi i Dalipi, a jednom se u listu strelaca upisao Okuka.

OFK Banat (Vršac) - Voja Gačić (Pančevo) 1:5 (0:1)

FK Voja Gačić: Tešović, Radenković, Ćirić, Babić, Kotlajić, Krčmar, Okuka, Janacković, Drobnjak, Ivanov, Dalipi. U nastavku susreta igrali su i Abi, Kosorić i Ostojić.

Treba napomenuti da će navedeni susret ostati u lepom sećanju mladom golmanu Tešoviću, članu kadetske selekcije Voje Gačića, koji je danas u Vršcu zabeležio svoj prvi nastup za seniorski tim pančevačke ekipe.

Fudbalere iz Pančeva već u nedelju 19. februara očekuje novi kontrolni susret. Ovoga puta Pančevci će gostovati u Uzdinu gde će se sa početkom od 15 časova sastati sa ekipom Uniree.

Foto: FK Voja Gačić

Sledi gostovanje u Uzdinu

 

Kada je reč o nastavku prvenstvenih borbi, Voja Gačić u prolečnoj premijeri gostuje ekipi Pobede iz Samoša koja tokom prvog dela šampionata nije osvojila niti jedan bod i koja je zabeležila katastrofalan gol koeficijent 1:60.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading