NITI JEDNA STRUNA NIJE PUKLA: Generalka "kanarinaca" bila je (ne)uspešna - bez golova u Bačkoj Palanci!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.02.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak šampionata sve je bliži, ali nišanske sprave i dalj nisu podešene na maksimum.

NITI JEDNA STRUNA NIJE PUKLA: Generalka "kanarinaca" bila je (ne)uspešna - bez golova u Bačkoj Palanci!

Foto: RFK Novi Sad 1921

RFK Novi Sad 1921 prethodnu jesen započeo je prilično loše. U uvodnih osam prvenstvenih utakmica, popularni "kanarinci" su zabeležili svega jedan trijumf usled čega je ekipa iz "srpske Atine" bila prikovana za samo začelje tabele Prve lige Srbije.

 

Ipak, novosadski fudbaleri su od polovine meseca septembra beležili znatno bolje rezultate i prvi deo šampionata okončane je na visokoj šestoj poziciji sa svega bodom manje od sremskomitrovačkog Radničkog koji se trenutno nalazi na poziciji koja po okončanju takmičena vodi u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

Sa druge strane, fudbaleri OFK Bačke, ne tako davno bili su članovi Super lige Srbije, ali se klub iz Bačke Palanke u ovom momentu nalazi na pragu ispadanja u četvrti rang srpskog fudbala. Prethodnu jesen u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na 14. poziciji sa samo bodom više u odnosu na poslednjeplasirani zrenjaninski Radnički.

Upravo dve navedene ekipe danas (subota 18. februar) odigrale su kontrolni susret koji je za ekipu iz Novog Sada imao karakter generalne probe pred nastavak šampionata. Meč na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci okončan je bez pobednika i bez golova rezultatom 0:0.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Golova nije bilo na stadionu "Slavko Maletin Vava"

 

Da podsetimo, fudbalere RFK Novi Sad 1921 već narednog vikenda očekuje nastavak takmičenja u okviru prvoligaškog karavana. U prolećnoj premijeri "kanarinci" putuju u Kruševac gde će se sastati sa ekipom Trayala.

 

 

Pred srpskoligašem iz Bačke Palanke je nastavak zimskih priprema. Njihovo takmičenje se nastavlja početkom meseca marta, a u prvom prolećnom kolu ekipa OFK Bačke gostuje u Rumi ekipi 1. Maja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading