CRVENO-BELI SE RAZGOROPADILI: Pet lopti u mreži Novobeograđana! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.02.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna uvertira pred nastavak sezone.

CRVENO-BELI SE RAZGOROPADILI: Pet lopti u mreži Novobeograđana! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri ubskog Jedinstva prvi deo takmičenj u okviru Prve lige Srbije okončali su na desetoj poziciji sa 24 osvojena boda. Ambicije kluba svakako su vezane za plasman u plej-of fazu drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, a ostvareno tokom zimske pauze, svakako pokazuje da će ambicije imati uporište i u mogućnosti.

 

Generalnu probu pred nastavak takmičenja crveno-bei sa Uba odigrali su danas (subota 18. februar) na stadionu "Mirko Žaki Matić" u Vrelu, a protivnik je bio član beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ekipa novobeogradskog Brodarca.

Očekivala se zanimljiva fudbalska predstava, ali su ljubitelji fudbala u Vrelu mogli da uživaju i pravoj goleadi ekipe sa stadiona "Dragan Džajić". Na kraju, Jedinstvo Ub - Brodarac 5:0.

Dva puta se u listu strelaca upisao Igor Milanović, a po jednom su mrežu Novobeograđana tresli Karikari sa "bele tačke", Bogdanović i Zubairu.

 

Ovim susretom fudbaleri Jedinstva su pokazali da su u potpunosti spremni za nastavak borbe za prvoligaške bodove. Nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije zakazan je za naredni vikend, a u prolečnoj premijeri fudbaleri sa Uba 25. februara na stadionu "Dragan Džajić" dočekuju ekipu čajetinskog Zlatibora

Takođe treba napomenuti da će crveno-beli na teren izaći i u nedelju 19. februara. Fudbaleri koji danas nisu igrali, kao i oni koji su imali nešto manju minutažu u utakmici protiv Brodarca, sastaće se sa ekipom Mačve 1929 iz Bogatića. Navedni susret igra se na igralištu Sportskog centra "Matić" sa početkom od 13 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading