ZA KIKINĐANE JE TISA PLITAK POTOK: Lider vojvođanskog ranga savladao ekipu iz Adorjana!

Autor: Vladimir vorih

Sport

18.02.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskoligaš nije imao šansu u duelu sa ekipom koja se takmiči u vojvođanskom fudbalskom rangu.

ZA KIKINĐANE JE TISA PLITAK POTOK: Lider vojvođanskog ranga savladao ekipu iz Adorjana!

Foto: OFK Kikinda

OFK Kikinda suvereno vlada istočnom grupom vojvođanskog fudbala. Prethodne jeseni su u 15 prvenstvenih mečeva ostvarili 11 pobeda i u nastavak takmičenja ulaze sa najbolje startne pozicije sa mnogo izgleda da se nakon samo godinu dana, vrate u srpskoligaški karavan.

 

U prethodno odigranim kontrolnim susretima Kikinđani su redom pobeđivali svoje rivale, ne računajući poslednji odigrani susret protiv Sente u kojem su nastupili mlađi fudbaleri kikindskih crveno-belih, kao i meč u kojem je OFK Kikinda gostovala na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji u kojem je jedan od glavnih favorita za plasman u prvoligaški karavan, ekipa Zemuna slavila sa ubedljivih 3:0.

Ovoga puta, na igralištu Fudbalske akademije "Njerš Ištvan" u Totovom Selu, sastale su se ekipe Tise iz Adorjana i OFK Kikinde. Sportska javnost je očekivala da će vojvođanski srpskoligaš biti favorit u navedenom susretu, ali su Kikinđani pružili daleko više na terenu i na kraju ostvarili zasluženi trijumf rezultatom 3:1 (0:0).

Foto: OFK Kikinda

Struka može biti zadovoljna izdanjem protiv Tise

 

U listu strelaca, kade je pobednički tim u pitanju, upisali su se Reljić 50`, Ivanović 60` i Vilovski 73`, dok je jedini pogodak za srpskoligaša iz Adorjana postigao Zolnajić u 65. minutu iz jedanaesterca.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa OFK Kikinde u okviru Vojvođanske lige Istok, u prvom prolećnom kolu dočekuje Crvenu zvezdu iz Ruskog Sela, dok ekipa Tise iz Adorjana u prolečnoj premijeri Srpske lige Vojvodina, gostuje u Šajkašu ekipi Borca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading