"HTEO SAM DA PRESUDIM OTMIČARIMA MOG DETETA, ALI SAM PRIKOČIO NA VREME" Aca Bulić otkriva detalje susreta s doktorom i sinom koji su mu OTELI ĆERKU!

Autor:

Zabava

08.03.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je jurila doktorku Papić, moj deo zadatka je bio da istražujem napolju i vidim ko je sve umešan, tvrdi fudbalski trener.

"HTEO SAM DA PRESUDIM OTMIČARIMA MOG DETETA, ALI SAM PRIKOČIO NA VREME" Aca Bulić otkriva detalje susreta s doktorom i sinom koji su mu OTELI ĆERKU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aca Bulić

Fudbalski trener i bivši dečko zadrugarke Ane Ćurčič Aca Bulić kaže da je uspeo da uđe u trag doktorima za koje sumnja da su odgovorni za nestanak njegovog i Aninog deteta iz porodilišta Narodni front 1993, te i da je malo falilo da im presudi kad im se otkrio identitet. On je u ispovesti za Republiku ispričao da su otac i sin koji su u to vreme vodili porodilište na kraju nađeni u Švajcarskoj, da su stekli veliko bogatstvo, te i da je ubeđen da će preko nadležnih organa na kraju uspeti da istera pravdu na videlo.


- Te 1993. u oktobru se događao haos s bebom. Ana je bila u osmom mesecu trudnoće, čekali smo svadbu i sve se desilo na momačko veče. Dobila je bolove i morali smo odmah da je prevezemo u bolnicu. U jednom momentu dešava se slavlje, zvali su me otac i drugovi da mi čestitaju. Ljudi zovu da kažu: "Ej, dobio si ćerku", a ja sam nekako bio hladan i prazan, kao da sam osećao šta će da usledi - priča Aca na početku i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 


- Posle nekoliko sati dolazim u bolnicu, Ana se bori za život, gubi mnogo litara krvi. Davali su joj infuzije da je povrate, trčali su oko deteta, to se danima dešavalo, taj haos u bolnici za koji niko ne zna. Ima jedan detalj. Doktorka Papić, mislim da oni rade i danas. Vode jednu privatnu ordinaciju, a u trenutku kad se dešava ovaj haos s našom bebom oni kompletno nestaju. Tu počinjem da sumnjam u sve, doktor koga ne znam i tako dalje. Devetog dana meni saopštavaju da beba nije preživela. Napravio sam opsadno stanje, potegao sve veze i ljude koje znam da se ispita sve i sazna šta se desilo i ko je odgovoran.


Nisam verovao da je beba mrtva. Posle tri dana me otac i majka odvode uz reči da ne maltretiram ljude. Ana je jurila doktorku Papić, moj deo zadatka je bio da jurim dalje i vidim ko je sve umešan i šta se dešava. Ana je ljuta na njih iz više razloga. Ta doktorka me nije zanimala, ali hoću da isteram i vidim da li je bilo neke umešanosti u sve.
Aca kaže da je beba lepo napredovala dok je bila u inkubatoru, te i da mu nije bilo jasno zašto doktori konstantno pričaju da je slaba i da predstoji velika borba. On je objasnio da mu je najteži momenat bio kad je Ani trebalo da kaže da dete nije preživelo.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Aca Bulić

 


- Ja sam, za razliku od Ane, bebu viđao svaki dan dok je bila u inkubatoru. Maltene sam spavao ispred sobe gde su bili inkubatori. Sve bebe su bile krvave, moja je normalno izgledala. Pokazivala je znake borbe, videlo se da jača i da će da preživi. Zato i tolika sumnja od početka. Ana dete nije ni videla. Zamislite scenu gde mi traži da joj donesem dete da vidi, a ja ne smem da kažem šta se desilo u međuvremenu. Tri dana sam krio da su rekli da je dete umrlo. Doktor i sin na koje sumnjam su u Švajcarskoj, imaju avione, kamione i jahte, oni su multimilioneri. Bili su načelnici u Narodnom frontu. Ne smem da pričam o imenima zbog istražnih organa, ali zna se ko je bio načelnik u to vreme. Ja sam sa svojim vezama napolju saznavao gde su i kuda se kreću. Kad sam ih našao, tu sam se zaustavio i ukočio da ne bi nastao karambol i da nekome ne bih presudio. Znamo šta bi svako od nas uradio kad bi saznao ko mu je ukrao dete. Zakleo sam se da neke stvari neću da radim, a da ne bih pogazio sve, morao sam da prikočim. Ne dao bog nikome da doživi da majci saopšti da je izgubila dete - kaže Bulić.


Mislio sam da Ana neće
preživeti gubitak bebe


Aca kaže da se plašio za Anin život u trenutku kad je trebalo da saopšti da beba nije preživela:


- Nisam znao da li će Ana da preživi kad joj kažem. Kasnije mi je kum poginuo, ali nisam se rastao s Anom zbog svega ovoga. Poremetilo nas jeste, ali nismo se odmah rastali, već posle dve godine. Ona i ja smo se psihički oporavljali od svega, posle je počela škola njena i eto. Bili smo baš mladi. Život je brzo išao, sve se dešavalo od sjaja do očaja. Kasnije, kad sam saznao da je sa Zvezdanom, nisam se bunio jer nisam ljubomoran tip. Njen prvi muž je divan, ne znam što je otišla od njega. On je vaspitao njenu decu, svi je osuđuju zbog Zvezdana, trebalo je da ostane s tim čovekom. Osuđuju je svi, a treba gledati širu sliku Ane i koliko ona ima snage da mu se suprotstavi.


Aca: Zveknuo bih Zvezdana
kad bih ušao u rijaliti


Fudbalski trener kaže da Ćurčićka nikad ne ide do kraja u svađama sa Slavnićem jer, prema njegovom mišljenju, još ima jake emocije, te i da bi bio spreman da se s njim obračuna kad bi došlo do toga da uđe u "Zadrugu"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 


- Ana nikad neće ići do kraja u svađama sa Zvezdanom. Ipak ga i dalje voli. Ako ja uđem pred finale, mogu da zveknem Zvezdana. Kako god to neko shvatio, Anu bih svakako zaštitio onako kako umem. Nije moje da joj pričam da se skloni od njega, to mora sama da shvati. On nema bez nje ništa napolju, ali se obezbedio s ovom malom Anđelom. Sebi je napravio priču. Deca su joj loše napolju, neće da gledaju rijaliti, da se eksponiraju i teško podnose sve ovo.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading