DUEL DVA TIMA KOJI SE U SVOJIM LIGAMA BORE ZA VIŠI RANG: Lekić je na terenu u Ubu blistao!

Autor:

Sport

08.03.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa takmičarskim mečevima se kreće za manje od 10 dana.

DUEL DVA TIMA KOJI SE U SVOJIM LIGAMA BORE ZA VIŠI RANG: Lekić je na terenu u Ubu blistao!

Foto: FK Sovljak

Na stadionu "Murinjo" u Ubu odigran je prijateljski susret između ekipa Trlić i Sovljak. Domaćin susreta takmiči se u Kolubarskoj okružnoj ligi, gde je prvi deo prvenstva završio na trećoj poziciji na tabeli. Njihovi rivali igraju rang niže, ali sa odličnim šansama da se priključe okružnom fudbalu, zimuju na drugom mestu u prvenstvu.

Republika

Iako prijateljska po mnogim aspektima igre ova utakmica je izgledala kao prava prvenstvena.

Posle uvodnog pritiska domaćih igrača, uspeli su fudbaleri Sovljaka da uspostave svoju igru i da odgovore sa nekoliko prilika pred golom protivnika.

Posle odličnije akcije lopta preko Živanovića stiže do Rafailovića koji je sve odlično ispratio i koji je smestio loptu u mrežu Trlića, 1:0.

Uvodni gol dodatno je otvorio utakmicu, ofanzivna orijentacija igrača okružnog ranga je dolazila još više do izražaja, ali je odbrana Sovljaka odlično neutralisala napade.

Posle desetominutne pauze ekipa Trlića je izašla dosta visoko, želeli su igrači da dođu što pre do izjednačenja što im se na neki način obilo o glavu.

Lekić je odličnim prodorom umakao odbrani Trlića, zatim je prošao i golmana i sproveo je loptu u nebranjenu mrežu, 2:0.

Domaći igrači veliku inicijativu u nastavku krunišu odličnim golom sa nekim 20 metara koji je postigao bivši kapiten Sovljaka, Nikola Marinković.

 

 

Do kraja prijateljskog susreta nizale su se prilike na obe strane, ali je danas raspoloženi Lekić jedini uspeo da zatrese mrežu i postavi konačnih 3:1.

Iz redova Sovljaka su posle meča poručili:

- Naši momci su odigrali onako kako znaju i umeju, ispoštovali su sve zadatke iz svlačionice i svaki od njih 19 je dao doprinos što trenera Petrovića stavlja na slatke muke oko izbora startne postave. Zahvaljujemo se komšijama iz Trlića na fer i korektnoj utakmici. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading