SITI NASTAVIO POTERU ZA ARSENALOM: Mančester rutinski slavio u derbiju Premijer lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.03.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni promil šanse nisu imali igrači najvećeg ovosezonskog iznenađenja.

SITI NASTAVIO POTERU ZA ARSENALOM: Mančester rutinski slavio u derbiju Premijer lige! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija su ostvarili novu pobedu, pošto su u meču 26. kola Premijer lige na svom terenu savladali Njukasl sa 2:0 (1:0).

Golove su za "građane" postizali Fil Foden u 15. minutu, odnosno Bernardo Silva u 67, pa je preko njih dvojice Siti uspeo da pobedi vrlo nezgodni Njukasl i stigne na samo dva boda minusa.

Sve je počelo već u 1. minutu, kada je Ilkaj Gundogan imao šansu, ali nije uspeo da se upiše u strelce. To je, ipak, pošlo za rukom Filu Fodenu, koji je u 15. minutu meča iskoristio dodavanje Rodrija i savladao Nika Poupa za veliko slavlje na "Itihadu". Tim rezultatom se i otišlo na veliki odmor.

U nastavku je viđena slična priča. Siti je održavao prednost, gosti sa severa Engleske nisu uspeli da ugroze Edersona, a pitanje pobednika je rešeno u 68. minutu meča. Erling Haland je proigrao Bernarda Silvu, koji se upisao u strelce i duplirao prednost Mančestera.

Do kraja meča, osim nekoliko koškanja, nismo videli ništa na terenu, pa su fudbaleri Pepa Gvardiole ovaj put uspeli da savladaju "svrake", pošto je rezultat u prvom delu sezone bio 3:3.

Posle ovog trijumfa, "građani" su stigli na samo dva boda do Arsenala, pošto sada imaju 58 skupljenih poena, dok je Arsenal na 60. Ipka, "tobdžije" imaju i meč manje, koji će odigrati u subotu od 16 časova protiv Bornmuta, pa vrlo lako tim Mikela Artete ponovo može da se vrati na velikih pet bodova prednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading