PETAR GRAŠO JE ŠUTNUO POSLE 24 GODINE VEZE ZBOG HANE, A SADA JE PRONAŠLA SVOJU SREĆU: Ovo je novi partner Danijele Martinović! Kakva OSVETA za slomljeno srce! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.03.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Danijela Martinović nikada nije krila dve i po decenije dugu ljubavnu vezu sa kolegom Petrom Grašom, koji se ubrzo nakon raskida oženio i dobio ćerku. Sada se Danijela skrasila pored drugog muškarca.

PETAR GRAŠO JE ŠUTNUO POSLE 24 GODINE VEZE ZBOG HANE, A SADA JE PRONAŠLA SVOJU SREĆU: Ovo je novi partner Danijele Martinović! Kakva OSVETA za slomljeno srce! (FOTO)

Foto: nstagram.com

Petar Grašo, Danijela

- Nisam se nadala da će moj ljubavni život biti zanimljiv javnosti. Malo me je sve to zateklo - rekla je kroz smeh pevačica Danijela Martinović (51), koja je u vezi sa krim-inspektor Josipom Plavićem.

 

- Predivno nam je. Zaista želim da se svi osećaju onako kako se ja osećam sad - rekla je Danijela za 24 sata.hr.

Pevačica i policajac su se upoznali pre godinu dana, kad je Danijela prijavila krađu identiteta na internetu, a Josip je slučaj uspešno da reši.

-  Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očigledno morao da se dogodi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovorima i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove- opisala je sudbonosni susret sa svojim izabranikom Danijela za Gloriju.hr. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Danijela Martinović

Podsetimo, Splićanka je 24 godine bila u vezi sa Petrom Grašom (46), a njen novi dečko iza sebe ima jedan brak u kojem je dobio ćerku. Petar Grašo je sa druge strane sreću pronašao u braku sa Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. 

- Danijela i Josip su super par. Oboje su veliki pozitivci, otvorenog uma. Njega znam, ima desetak godina, kada se razveo. Nijednu ružnu reč tad nije rekao o bivšoj supruzi, a ponosan je na ćerku koju imaju. Danijelu isto znam godinama. Ona i Josip jako slični i zato mislim da odgovaraju jedno drugom, iako možda na prvu izgledaju potpuno različito, kao nebo i zemlja, ona sitna i plava, peva domaću glazbu, a on snažan i jak, pravi roker - rekao je ranije njihov zajednički prijatelj.

Kriminalistički inspektor Plavić u privatno voli rok i takav mu je i imidž. Naočare su neizostavan deo njegovog izgleda, kao i poderane farmerke sa zakrpama te mnoštvo kožnih narukvica i srebrnog nakita poput prstenja i lančića. Već godinama oko vrata nosi krst. Voli da svira gitaru i, kako kaže jedna njegova poznanica, veoma lepo i dobro svira.

- Mogu reći da je super lik. Danijela je isto na prvu jako simpatična i draga te mi je jasno da se između njih dvoje stvorila hemija - rekla je Plavićeva poznanica.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading