KAĆA GRUJIĆ DOBILA OD GOBELJE SKUPOCENI POKLON! Pevačica se odmah pohvalila! Fudbaler nije štedeo za svoju suprugu! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić pokazala je svojim pratiocima skupoceni poklon koji je dobila od supruga fudbalera Marka Gobeljića!

KAĆA GRUJIĆ DOBILA OD GOBELJE SKUPOCENI POKLON! Pevačica se odmah pohvalila! Fudbaler nije štedeo za svoju suprugu! (FOTO)

Foto: ST/ D. Kadić

Pevačica Katarina Grujić uživa u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Pevačica je često aktivna na društvenim mrežama, a sada se pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila od supruga.

- Najbolji muž na svetu - napisala je pevačica uz fotografiju zlatne narukvice.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Katarina Grujic

Katarina Grujić dobila poklon od muža Marka Gobeljića

Podsetimo, Katarina je nedavno ispričala koliko je Marko romantičan i kako se u tom smislu, oboje upotpunjuju.

- Romantični smo. Jedno drugo često iznenađujemo. Mnogo je romantičan, i to čini na svakodnevnom nivou pa mi nije lako da se odlučim. Ako bih ipak morala da izdvojim jednu stvar, onda bi to definitivno bila prosidba pod vedrim nebom - kazala je Katarina nedavno za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading