Breskvica se poredi s folkerom: Ja sam ženski Aco Pejović

Autor:

Zabava

22.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila šta joj fanovi zameraju, pa spomenula i Vojaža.

Breskvica se poredi s folkerom: Ja sam ženski Aco Pejović

Foto: Tv Pink, ST/N. Pancic

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, otkrila je da joj fanovi zameraju što je na nastupima vrlo statična, pa u simpatičnom tonu uporedila sebe s velikom folk zvezdom.

- Ja za sebe volim da kažem da sam ženski Aco Pejović, samo stojim, pevam i ne mrdam. Inače, malo ko zna da imam veliku tremu, koja ne prolazi ni nakon toliko nastupa i koncerata. Uvek se tresem u početku, pa onda malo popusti. Taman dok se opustim dođe pauza, a posle pauze opet imam tremu i tako ukrug - iskrena je bila Breskvica.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Ignjatović Breskvica 

Kako u poslednje vreme intrigira javnost postavljajući na društvene mreže fotografije s dečkom kom krije lice, Breskvica nije htela da otkrije ni kako su se upoznali, ali je zato priznala da je spremna na korak dalje.

- Što se mene tiče, ja sam spremna za udaju, imam 22, Nemanja 28 godina i moram priznati da sam sazrela nekako i njega volim najviše dosad. S Vojažem nemam kontakt, ne srećemo se uopšte. Najviše vremena provodim s Teodorom Džehverović, ona mi je mnogo draga, gotivim nju i njen rad - zaključila je Breskvica.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading