KONAČNO IZGOVORILA SUROVU ISTINU: Mama birala između posla i dece "Ovo vam zaposlen roditelj NIKADA neće priznati"

Autor:

Lifestyle

22.02.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna mama priznala je da bi pre otišla na posao nego ostala kod kuće, i mnogi je podržavaju.

KONAČNO IZGOVORILA SUROVU ISTINU: Mama birala između posla i dece "Ovo  vam zaposlen roditelj NIKADA neće priznati"

Foto: Tiktok-Sara tomson

Kako je sve više osoba aktivno na društvenim mrežama, a neke neretko postanu i popularne zbog svojih izjava i tumačenja, to se desilo i ovoj mami. Ljudi su joj postavljali pitanja, a onda je odgovorila na jedno koje je glasilo:

"Da li osobi koja radi treba više sna?"

- Kad bih birala da ostanem kod kuće s decom ili da radim nakon teške noći... Izabrala bih radni dan i to svaki put -  napisala je Sara Toresan i dodala:

- Osećam se kao da sam kvalifiikovana da govorim o ovome jer imam i radne dane i dane kada sam samo mama koja ostaje kod kuće, i želim vam reći nešto što zaposleni roditelj ne želi da kaže roditeljima koji ostaju kod kuće. Otići na posao je mnogo lakše nego biti sa decom - istakla je svoj stav na TikTok - u.

Foto: TikTok/ imperfectalignment

Sara priča o roditeljstvu

Njen argument za odlazak na posao uključuje mogućnost slušanja muzike dok putuje; ispijanje kafe i šetanje gradom; vođenje razgovora odraslih u kancelariji... Takođe, primetila je da joj do kraja dana nedostaju deca i uzbuđena je što će ih ponovo videti.

- Od sekunde kad otvorite oči ujutru, dok ih ne zatvorite uveče, vi ste uključeni. To je stalni sukob. To su stalne potrebe svih ostalih. Viču na tebe zbog svega, sve je u tome šta ti moraš da uradiš za nekog drugog - objašnjava i nastavlja:

- Većina roditelja koja ostaje kod kuće sanjala bi o tome da sedi u automobilu 45 minuta i sluša muziku ili pije toplu kafu s kolegom s posla - insistirala je.

@imperfectalignment If I had a choice between staying at home with the kids or working after a rough night ... I would choose a work day EVERY TIME #workingmum #defaultparent #parenting #mumlife #secret #tipsandtricks #fyp ♬ original sound - Sarz

Neki su u saglasnosti sa njom pa su istakli da je posao zapravo njihova pauza od posla, a druge mame rekle su da bi poludele kada bi ostale kod kuće. Neke pak ne misle tako:

- Apsolutno ne bih radije bila na poslu... Kao majka sam sedela osam godina kod kuće i mogla sam da radim šta hoću - deli jedna.

Ovakve rasprave postoje godinama, a studije pokazuju da je ravnoteža odnosno balans pravi put ka sreći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading