VIKI KONAČNO PROGOVORILA O AFERI ''GRAND'':: Moji kandidati od mene uzimaju pare

Autor:

Zabava

22.02.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica dala svoj sud o aferi "Grand"

VIKI KONAČNO PROGOVORILA O AFERI ''GRAND'':: Moji kandidati od mene uzimaju pare

Foto: Youtube printscreen

Nakon što se digla velika frka oko toga da članovi žirija navodno uzimaju pare od kandidata, oglasila se i Viki Miljković, koju ta priča, reklo bi se, uopšte nije potresla, kao ostale njene kolege, koje su se našle prozvane i stale u zaštitu Snežane Đurišić.

Foto: YouTube/Printscreen

Viki Miljković

Posle optužbi bivšeg takmičara "Zvezda Granda" Dušana Vukadinovića da mu je mentorka Snežana Đurišić tražila novac da bi prešao u naredni krug takmičenja Violeta Viki Miljković, koja je takođe član žirija pomenutog takmičenja, poručila je da ona sa svojim klincima nema tih problema, pošto je ona ta koja njima daje novac, a ne obrnuto.

- Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život "Zvezda Granda". Daću vam samo primer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbeđivala smeštaj ili garderobu. Takođe, uvek kad se družimo ili vežbamo, obezbeđen je ketering. Toj deci smo maksimalno posvećeni i trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Verujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmičarima - iznela je svoj stav i dala lični primer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading