"GRAND" GORI DO TEMELJA, A ONI SE PREPUCAVAJU: Karleuša i Popović zaratili zbog para!

Autor:

Zabava

21.02.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša odgovorila na prozivke Saše Popovića o njenom honoraru.

"GRAND" GORI DO TEMELJA, A ONI SE PREPUCAVAJU: Karleuša i Popović zaratili zbog para!

Foto: Youtube.com printscreen

Youtube.com printscreen

U jeku afere "Grand", u kojoj su se svi našli prozvani zbog optužbi bivšeg takmičara "Zvezda Granda" da neki članovi žirija traže pare kandidatima, Jelena Karleuša vodi svoje bitke sa Sašom Popovićem.

Foto: Youtube.com K1 printscreen

Jelena Karleuša

 

Naime, kako ju je on nedavno pominjao u kontekstu da je profitirala zbog učešća u popularnom takmičenju, ona mu je sada poručila da je šest godina u njegovom žiriju sedela bez novčane nadoknade.

- Tačno je i da mi je honorar za koncerte porastao. Tačnije tri puta je veći. Sad sam najplaćenija! Tačno je da mi je pružio ruku kad niko nije hteo, ali sam ja zato šest godina radila bez dinara. Jer sam čestit i dobar čovek, koji zna da ceni. Odužila sam se. Isto tako, tačno je da otkad mene tamo nema, "Zvezde Granda" više niko ne gleda. To svi znaju. Otišla sam jer posle šest godina nisu hteli adekvatno da me plate - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu, dok Popović očito smatra da joj je dovoljno što je sve naplatila time što je podigla cenu nastupa, kako on tvrdi, 300 odsto.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading