"AFERA GRAND" OTKRIVAMO POZADINU SKANDALA KOJI DRMA POZNATO TAKMIČENJE Evo ko uzima pare od dece!

Autor:

Zabava

20.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas otkrio da je iz takmičenja u kom je svojevremeno i sam ocenjivao mlade talente izašao upravo kada je shvatio da se od njih uzima novac.

"AFERA GRAND" OTKRIVAMO POZADINU SKANDALA KOJI DRMA POZNATO TAKMIČENJE Evo ko uzima pare od dece!

Foto: Promo

Nakon što su takmičar "Zvezda Granda" Dušan Vukadinović iz Podgorice i njegova majka Nata optužili mentorku ovog kandidata Snežanu Đurišić da je tražila novac da bi on prošao u naredni krug takmičenja, a "Grand" i ostali članovi žirija stali u odbranu poznate pevačice, oglasile su se i pojedine kolege koje tvrde da su bili svedoci sličnih spletki i nameštaljki. 

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

Naime, prvo je Aca Lukas otkrio da je iz takmičenja u kom je svojevremeno i sam ocenjivao mlade talente izašao upravo kada je shvatio da se od njih uzima novac.

- Tačno je da je to bio uzrok moje svađe s Popovićem, a zatim i napuštanja "Zvezda Granda". Kada je ova tema u pitanju, pričao sam ja o tome i tada, ali me niko nije slušao - rekao je Lukas za naš portal ne želeći da raskrinka kolege koje su to radile.

Republika

Foto: Republika.rs

Saša Popović

Folker Željko Šašić, koji je nedavno u medijima pričao da on nikada ne bi pristao da sedi u žiriju spornog takmičenja, takođe tvrdi da se u "Grandu" sve vrti oko para, te da ga ova afera nimalo ne iznenađuje.

- Mogao bih da pričam sa svih strana na tu temu. Moj odgovor je da je sve moguće - rekao je Šašić na početku razgovora za Republiku, pa se osvrnuo na Đurišićku i ozbiljne optužbe protiv nje:

- Kad bi mene neko optužio za tako nešto, ja se ne bih branio ćutanjem. Pre godinu i po, kad su me optužili da sam lopov, sve sam tužio, prema tome, ćutanje je znak odobravanja. Nije prijatno da te neko onako proziva, pogotovo kad se radi o Snežani, ona je ozbiljna žena i ozbiljna pevačica. Ko zna kako su to shvatili, možda je rekla: "Koštaće te" u nekom metaforičkom smislu, a ne kroz novac, mito i korupciju. Zvezdama "Granda" i nisu potrebne pare, one dođu tamo jeftino, moja politika o tome je da je to užasno i to se zna. Oni veoma dobro znaju da sam ja protiv toga. Ovo je sve jeftino i brzo. Ja sam imao drugi put, morali ste da se iznedrite iznad proseka. Ovi sad što rade, sve rade zbog para. Ako se ovde radi o parama, moguće je da je sve istina. Cela ta industrija grandovska se radi zbog para. Ako se neko pojavi da je dobar, odmah ga eksploatišu milion puta dnevno zbog para. Zbog tih eksploatacija ta deca često prolupaju, pa posegnu za psihoaktivnim supstancama jer sve što oni rade je zbog para. Sve što se radi u "Grandu" je zbog para. Stoja je rekla dobru stvar: "Ko god je radio ovaj posao zbog para on je nesrećan." Moja misao je da nam je bog dao dar da uveseljvamo ljude, a ne da se čovek pretvori u mašinu zbog neke industrije, to je iskrivljeno. Oni misle da su šmekeri što imaju para, a za mene su seljaci.

Foto: ATA Images

Željko Šašić

Pevačica Jana Todorović takođe je zgrožena tretmanom koji imaju mladi pevači dok se takmiče u "Zvezdama Granda", te ističe da svoje dete nikada ne bi pustila pred sud "Grandovog" žirija.

- U svakom poslu postoje nameštaljke i u "Grand produkciji" takođe, ali mislim da se tu više radi da familija pozove ovog, onog da se urgira za nekog, da se propusti neki član, da prođe u prvi, drugi, treći krug. Sigurno da postoje nameštaljke, ali ne verujem da neko nudi pare za to. Nikad ne bih pustila ćerku da bude deo tog takmičenja. Ta deca tamo doživljavaju svakakva ponižavanja i scene, ne bih nikad dopustila da se moje dete stresira oko toga, nema potrebe. Ja sam se za naradila dovoljno, ne bih želela da moje dete prolazi nešto što sam ja prolazila mnogo davno. Kada sam ja počinjala, bile su vam potrebne velike pare, troškovi za pesme, za spotove za izdavanja - rekla je Jana za Republiku, iznenađena što se Đurišićka našla u jeku skandala:

- Snežanu poznajem toliko godina i privatno, zajedno smo radile. Naravno da postoje takve stvari, ali mi to ne liči na ženu.

Republika

Foto: instagram.com/janavip2011

Jana Todorović

Podsećanja radi, kako Snežanin bivši kandidat tvrdi, ona je protiv njega navodno okrenula i ostale članove žirija, osim Dragana Stojkovića Bosanca, za kog je rekao da je jedini pošten.

- Snežana je sve najgore ispričala o meni i svi pevači su se okrenuli protiv mene. Bosanac nije hteo da se ogreši o mene jer zna da su mi namestili. Ostali su učestvovali u tome. I Ana Bekuta jer su njih dve drugarice i neće da ide protiv nje. Jedino je Bosanac ispao čovek - priča 23-godišnji kandidat iz Crne Gore, dok je Dušanova majka tvrdila da je ispao jer nije dao pare koje mu je iznuđivala.

- Nije tražila direktno, nego indirektno. Govorila mu je da ona ne radi za džabe. Kad je prošao drugi krug, rekla mu je: "Dušane, ovo ti je sad besplatno", znate, kao, daje mu gratis.

Republika

Foto: printscreen/zvezde granda

Dušan Vukadinović

Ovim povodom stupili smo u kontakt s PR službom "Granda", koja nam je prosledila izjavu Saše Popovića:

- Aca Lukas je iz "Zvezda Granda" otišao u dogovoru sa svojim tadašnjim menadžerom, isključivo zbog svojih ličnih interesa. Laž je da je ikada otišao zbog problema u našoj emisiji, laž je da se posvađao sa mnom, laž je da su "Zvezde Granda" takmičenje u kom je bilo ko uzeo novac od takmičara. Sve ovo on odlično zna, samo opet, iz svojih ličnih interesa, govori neistinu

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić

Snežana: Za sve informacije kod Popovića!

Snežana Đurišić, koja do zaključenja teksta nije odgovarala na naše pozive i poruke, ranije je negirala optužbe kandidata:

- Radim svoj posao vrlo odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umetnik dokazana. Apsolutno neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smešne i pomalo odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi, kao mentori, radimo s kandidatima. Takođe, jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića!

Foto: Izvor: Instagram/Cecaraznatovic

Svetlana Ražnatović Ceca

Saša i Ceca brane Đurišićku

Ceca i Saša su stali u Snežaninu zaštitu i poručili da se udarom na nju baca ljaga na celo takmičenje.

- Osetila sam snažnu potrebu da zaštitim svoju prijateljicu, koleginicu. Svi smo uz nju, svi članovi žirija se osećaju kao i ja povodom toga. To sam shvatila kao udarac na sve nas tamo. Nametati jedan takav nemoral jednoj živoj legendi, zgrožena sam, to je zločin. To je neljudski čin. Radimo s tom decom, ostajemo s njima po sedam, osam sati, to nema cenu - rekla je Ceca na TV Pink, dok je Popović poručio:

- Toliko je smešno da ne bi trebalo ni da komentarišem, ali smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija, moram da zaštitim od svih vrsta napada. Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija, kao što je Snežana Đurišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Boxx

20.02.2023 21:56

Pošteni Aca🤣🤣🤣

Doktor

21.02.2023 07:26

Sve je istina! Ucenjuju kandidate!