OGLASIO SE SAŠA POPOVIĆ BESAN KAO RIS! Evo šta kaže nakon skandaloznih tvrdnji da je Snežana Đurišić IZNUĐIVALA NOVAC od kanditata "Zvezde Granda"!

Autor:

Zabava

19.02.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović ističe da su ovakve optužbe samo želja pojedinca da se "Zvezde Granda" diskredituju kao muzičko takmičenje, koje, kako kaže, nema nijednu mrlju već dve decenije.

OGLASIO SE SAŠA POPOVIĆ BESAN KAO RIS! Evo šta kaže nakon skandaloznih tvrdnji da je Snežana Đurišić IZNUĐIVALA NOVAC od kanditata "Zvezde Granda"!

Foto: printscreen/RTVPink

Saša Popović

Nakon skandaloznih optužbi majke kandidata Dušana Vukadinovića, a kasnije samog pevača, da je pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Snežana
Đurišić
, navodno iznuđivala novac kako bi prošao u naredni krug, oglasio se i Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije.

Naime, Popović je odlučno negirao da u pomenutom muzičkom takmičenju vlada mito i korupcija, te istakavši da su u pitanju zle namere pojedinca da diskredituje "Zvezde Granda" i sve članove stručnog žirija.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dušan Vukadinović Zvezde Granda

Odgovorno tvrdim da su "Zvezde Granda" najpoštenije takmičenje! Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji. Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija, kao što je Snezana Đurišić. Toliko je smešno, da ne bi trebalo ni da komentarišem. Ali, smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada - poručio je Saša Popović za Pink.rs.

Podsećanja radi, Dušan Vukadinović tvrdi da u naredni krug muzičkog takmičenja nije prošao samo zato što su on i njegova majka odbili da daju novac Snežani Đurišić, koja je bila kanditatova mentorka, kao i da su njegov nastup "montirali", ne bi li zvučao lošije.

Republika

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Snežana Đurišić Zvezde Granda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vesna

19.02.2023 21:02

To su bitange u ziriju koji uzimaju enormne iznose da se izivljavaju nad tom decom a beka i bolje pevaju od njih

Bixy

20.02.2023 07:41

Ta deca se vode po kafanama i nastupaju i pre nego sto se takmicenje zavrsi .Koliko para zaradjuju na njima a uopste ne sumnjam i u to da im se naknadno trazi novac

Ja

20.02.2023 10:26

Ne može se braniti neodbranjivo. Svi članovi žirija se ponašaju kao nenormalni. Verovatno zato što su umislili da su bogovi.

Zeljko

21.02.2023 01:38

Sve to na sud ceo ziri izivljavaju se nad decom I jos traze pare zato I imaju tolke milione