KO OVDE LAŽE? POPOVIĆ I LUKAS U RATU ZBOG AFERE U ZVEZDAMA GRANDA: Aca tvrdi "I ranije su uzimali pare takmičarima" (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović tvrdi da Aca Lukas laže!

KO OVDE LAŽE? POPOVIĆ I LUKAS U RATU ZBOG AFERE U ZVEZDAMA GRANDA: Aca tvrdi "I ranije su uzimali pare takmičarima" (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Nakon afere da su članovi žirija muzičkog programa ,,Zvezde Granda" uzimali novac od kandidata kako bi prolazili u dalje krugove, oglasio se Saša Popović. Naime, Popović je istakao nakon što je Aca Lukas tvrdio da je zbog toga napustio takmičenje, da folker priča neistine. 

Foto: Republika.rs

Saša Popović

 

- Aca Lukas je iz "Zvezda Granda" otišao u dogovoru sa svojim tadašnjim menadžerom, isključivo zbog svojih ličnih interesa - saopštili su iz PR tima Grand produkcije i dodali:

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

 

- Laž je da je ikada otišao zbog problema u našoj emisiji, laž je da se ikada posvađao sa mnom, laž je da su "Zvezde Granda" takmičenje u kome je bilo ko uzeo novac od takmičara. Sve ovo on odlično zna, samo, opet iz svojih ličnih interesa govori neistinu.

Inače, Lukas tvrdi da je iz takmičenja u kom je svojevremeno i sam ocenjivao mlade talente izašao upravo kada je shvatio da se od njih uzima novac.

- Tačno je da je to bio uzrok moje svađe s Popovićem, a zatim i napuštanja "Zvezda Granda". Kada je ova tema u pitanju, pričao sam ja o tome i tada, ali me niko nije slušao - rekao je Lukas za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ne znam zašto

20.02.2023 17:39

Ali verujem Lukasu

Ja

20.02.2023 22:22

A plus kandidati postaju njihovi robovi radnici koji 5 godina rade za gazda Sašu.