UDARNA VEST: Korona ŠOK za Đokovića, Nadal se zadovoljno smeška!

Autor:

Sport

20.02.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski as ispred srpskog - kandidat za Laureus.

UDARNA VEST: Korona ŠOK za Đokovića, Nadal se zadovoljno smeška!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Nadal

Prvi reket sveta Novak Đoković suočio se sa novom nepravdom. Nole je "preskočen" prilikom nominacije za Laureus, a umesto njega predstavnik "belog sporta" je Španac Rafael Nadal.

Više od hiljadu novinara iz celog sveta izabralo je šestoro sportista za svaku od sedam nagrada koje će biti dodeljene u aprilu, posle drugog glasanja.

Osim Rafe, reč je o fudbalerima Lionelu Mesiju i Kilijanu Mbapeu, atletičaru Armandu Duplantisu, kao i vozaču Formule 1 Maksu Ferstapenu.

Nole je prošle godine uspeo da osvoji Vimbldon i Završni masters Torino, ali su ga restrikcije oko koronavirusa i vakcinacije sprečile da podigne još neki grend slem pehar (Australija, SAD).

Španac je to uspeo da iskoristi i trijumfuje u Melburnu, a potom je osvojio novi Rolan Garos...

Srbin se u međuvremenu vratio na čelo ATP liste, a mediji na Pirinejima "iskopali" su podatak koji negira činjenicu da je Novak najbolji igrač u istoriji tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Љиљана

20.02.2023 19:53

Само нека нам је Новак жив, здрав и успешан. Са још пуно освојених трофеја. Овом допингованом дупеизвлакачу гаћа су ово задњи трзаји!!! ИДЕМО НОЛЕ 👑🎾🏆🏆🏆🏆🏆🇷🇸🇷🇸🇷🇸. Није се продао, остао је свој наш 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸