ODUSTAO OD AMERIKE: POVREDA je bila jača - UGROŽEN ostatak sezone?

Autor:

Sport

18.02.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koju svakako nismo želeli da čujemo.

ODUSTAO OD AMERIKE: POVREDA je bila jača - UGROŽEN ostatak sezone?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Rafael Nadal, osvajač 22 grend slem titule, još se nije oporavio od povrede kuka, pa će morati da propusti i egzibicioni turnir, koji je trebao da se održi 5. marta u MGM Areni u Las Vegasu.

Španac je tamo trebao da se sastane sa svojim sunarodnikom Karlosom Alkarasom, ali je sada morao da odustane, pa će mladi Alkaras u Las Vegasu igrati protiv boljeg iz duela Tejlora Frica i Frensisa Tijafoa.

- Veoma sam tužan što neću moći da dođem u Las Vegas i igram na ovom sjajnom događaju sa Karlosom u MGM Grend Garden areni. Nažalost, moj proces oporavka je takav na nije moguće da tada budem spreman da zaigram. Nadam se da ćemo naći neki drugi datum da slavimo ovaj događaj i zabavimo se. Zahalio bih se navijačima i organizatorima koji su bili u kontaktu sa mnom sve vreme, pokazivali podršku i imali veliko razumevanje za mene - objavio je Nadal.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal je poražen od Mekdonalda na AO

Nadal je poslednji meč odigrao još u drugom kolu Australijan opena, kada je sa 3:0 poražen od Mekenzi Mekdonalda, čime je ostao bez šanse da odbrani titulu u Melburnu.

Ako Nadal nije u stanju da igra 5. marta, pitanje je da li će biti spreman i za Indijan Vels koji startuje svega nekoliko dana kasnije, što svakako nije vest koju smo želeli da čujemo, iako to pomaže Novaku Đokoviću u nastavku sezone.

Ipak, Rafa se već nekoliko puta spektakularno vraćao u formu pred sam početak Rolan Garosa, uprkos tome što je pre toga bio povređen, pa ne bi trebalo da bude iznenađenje ako se Španac u Parizu pojavi u najboljoj mogućoj formi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading