FEDERERA I NADALA BOLI NOVAKOVO SLAVLJE: Mlada zvezda svetskog tenisa očitala lekciju LJUBOMORNIM velikanima!

Autor:

Sport

29.01.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk na društvenim mrežama od Švajcarca i Španca, propustili su šansu da odaju priznanje najboljem ikada.

FEDERERA I NADALA BOLI NOVAKOVO SLAVLJE: Mlada zvezda svetskog tenisa očitala lekciju LJUBOMORNIM velikanima!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom Australijan opena

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je 10. pehar u Melburnu, a čestitka mu je stigla od Španca Karlosa Alkarasa. Novak je trijumfom obezbedio dodatnih dve hiljade ATP bodova, čime je smenio mladog asa sa Pirineja na čelu liste, a priznanje mu, za sada, nisu odali najveći rivali - Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Čestitam Novače na osvajanju Australijan opena i na prvom mestu na svetskoj listi. Potpuno zasluženo! Nadam se da ćemo se videti uskoro na terenu - naveo je dosadašnji svetski broj 1 na Tviteru.

 

 

Podsetimo da je Alkaras bio prinuđen da se povuče sa Otvorenog prvenstva Australije zbog povrede, a Nole je u finalu na Rod Lejver areni "isprašio" Grka Stefanosa Cicipasa u tri seta.

Đoković je dobio priliku da pretekne legendarnu Štefi Graf po broju nedelja provedenih na teniskom vrhu, a već su izašle i kvote za Rolan Garos, po kojima je prvi favorit za osvajanje 23. titule iz reda najvećih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading