BEŠLAGIĆA NAPALI NA INSTAGRAMU ZBOG OBJAVE O PREMINULOM SAŠI PETROVIĆU! Glumac im zapušio usta: Čoveka su ucenjivali za lovu i igrao je da preživi!

Autor:

Zabava

29.01.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumca Enis Bešlagića napali na Instagramu zbog objave posvećene preminulom kolegi Saši Petroviću!

BEŠLAGIĆA NAPALI NA INSTAGRAMU ZBOG OBJAVE O PREMINULOM SAŠI PETROVIĆU! Glumac im zapušio usta: Čoveka su ucenjivali za lovu i igrao je da preživi!

Foto: PrintscreenInstagram

Nakon što se glumac Enis Bešlagić oprostio od velikog prijatelja i kolege Saše Petrovića na Instagramu, zvezda serije "Lud zbunjen, normalan", naišao je na brojne negativne komentare korisnika ove društvene mreže.

Naime, Bešlagić je na svom Instagram profilu objavio Sašinu fotografiju uz koju je napisao nekoliko rečenica. Kako je naveo u svom oproštajnom pozdravu, krivu mu je što Sašu nisu dovoljno cenili za života.

 

 

- Dragi i dobri Saša, sada odmori…Skoro smo se sreli i pričao si mi koliko te “cene” ovde… Odmori od nekih lažnih kolega, prijatelja i dušebrižnih producenata, koji su umanjivali tvoju vrednost i na kapaljku ti davali mizerne honorare, jer oni “znaju” koliko tebi treba i koliko ti zaslužuješ,a bio si GLUMČINA! Putuj dušo i tvojoj porodici mir želim - napisao je Enis Bešlagić.

Međutim, korisnici su mu uputili brojne negativne komentare jer je u svojoj poruci posvećenoj pokojnom Saši Petroviću otkrio da su kolege bile prema njemu nekorektne i da su mu davali male honorare.

 

 

Enisovi pratioci na društvenim mrežama smatraju da o ovome ne treba da se priča, sada kada Petrovića više nema. 

- Mora li se u negativnom kontekstu oprostiti od ovakvog čoveka, pa i glumca na kraju? Ja vas, Enise, mnogo cenim, ali zasipate nas nekim citatima, mudrolijama, a i sami ste takvi. Svako dobro - samo je jedan od komentara.

Enis je odlučio da pojasni svoje tvrdnje zbog kojih su ga napali:

- Čoveka su ucenjivali stalno za lovu i igrao je da preživi... Nije snimao dugo ništa i jedva je živeo. Sada su se našli svi kao žao im ga je, a kada smo se sreli zadnji put, pričali smo o ovome što sam napisao i to je njegova zadnja poruka licemerima. A ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari, onda imate druge ljude bez stava, pa njih pratite. Licemerstvo je fuj - odgovorio je Bešlagić, prenosi 24sata.hr.

Da podsetimo, glumac Saša Petrović preminuo je u 62. godini. Prema pisanjima medija iz Bosne i Hercegovine, Petrović je imao problema sa srcem. 

Republika

Foto: youtube.com/pajson13

preminuli Saša Petrović

 

Saša Petrović je glumio u ostvarenjima poput "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja", "Lud, zbunjen, normalan", "Vratiće se rode", "Audicija", a publici je najpoznatiji kao Brenin Čaki u filmu "Hajde da se volimo".

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading