ŠOK SAZNANJE! LUKASU ORGANIZAM KAO TEMPIRANA BOMBA: Aca krije da je teško bolestan, prijatelji zabrinuti zbog njegovog stanja!

Autor:

Zabava

27.01.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aci Lukasu su doktori rekli da hitno promeni sve životne navike da bi se oporavio!

ŠOK SAZNANJE! LUKASU ORGANIZAM KAO TEMPIRANA BOMBA: Aca krije da je teško bolestan, prijatelji zabrinuti zbog njegovog stanja!

Foto: ST/D.Kadić

Folk pevaču Aci Lukasu naglo se pre nekoliko dana pogoršalo zdravstveno stanje. Kako Republika saznaje, njemu su srce i jetra u lošem stanju, pa sad mora na lečenje, to jest mora životne navike da menja iz korena!


Naime, posle detaljnih analiza koje su uradili doktori ustanovljeno je da su se Lukasu rezultati drastično pogoršali, pa hitno mora da menja kompletan način života ako misli da mu se organi oporave i spasu. Za sve se pročulo kada je folker pre nekoliko dana, pola sata pred konferenciju za novinare povodom snimanja novog spota, otkazao događaj, ali i sve tezge u narednom periodu.

Foto: ST/P. Divac

Aca Lukas

 


- Lukasu ovo nije prvi put da otkazuje događaje zbog bolesti, pa su mnogi počeli da pričaju da se nešto ozbiljno dešava kad je njegovo zdravlje u pitanju. Već dva puta je zadržavan u bolnici zbog stomačnih tegoba i bolova na koje se žalio u predelu stomaka, ali, dok nisu urađeni ultrazvuk i neophodna snimanja, lekari nisu mogli da pretpostave da su nastali problemi s jetrom. On se u tom periodu mnogo zamarao, bio je malaksao, pa su ga doktori uputili da snimi i srce. Tad su mu preporučili odmor, da ostavi poroke, pogotovo cigarete, i da poradi na smanjenju kilaže, ali je on samo pričao da je to premor i da nije ništa strašno. Kako su mu objasnili, na kraju se ispostavilo da jesu problematični najviše jetra i srce - otkriva nam na početku izvor blizak pevaču.


Kako smo dalje saznali, dok se ne odrade sve potrebne analize, Lukas mora da se odmara, skroz promeni ishranu i, po svaku cenu, ostavi cigarete.
 

 

- Aci su doktori rekli da hitno mora da menja stil života ako misli da spase živu glavu. Ako nastavi po starom, velike su šanse da više nikad ne oporavi jetru. On nikad nije vodio računa o zdravlju, to mu je bilo na poslednjem mestu i sad sve uzima danak - priča sagovornik.


Dok ne stignu svi rezultati iz bolnice, Aca za javnost plasira drugu priču, pa tvrdi da je sve morao da otkaže zbog premora i da je u pitanju temperatura.


- Dragi moji, s obzirom na to da sam se razboleo i da imam visoku temperaturu, biću prinuđen, prvi put u poslednje dve godine, da otkažem nastupe u Cazinu, Gradišci i Doboju. Nadam se da ću brzo ozdraviti da bismo mogli da nastavimo druženje! Svi oni koji su kupili karte za pomenute nastupe biće obavešteni za nove datume. Hvala na razumevanju. Voli vas vaš Aca Lukas - napisao je folker iako to nije prvi put da se pomeraju tezge.

Foto: ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas se godinama unazad žalio na bolove u stomaku i sumnjao na gastritis

 


Pokušali smo više puta da stupimo u kontakt s pevačem i njegovim PR timom da bismo proverili kako je sada, ali se on nije javljao na broj telefona poznat redakciji sve do zaključenja broja.

 

Zbog problema sa stomakom
primao vitaminske infuzije


Početkom prošle godine folker je dobio vitaminsku infuziju zbog problema sa stomakom, a deset meseci kasnije mu je opet pozlilo zbog sličnih problema. Aca se tada žalio na jake bolove u stomaku, a kako oni nisu prestajali, potražio je lekarsku pomoć. Iako su doktori već tad sugerisali da uradi sve analize i snimi stomak, njemu je bilo preče da peva nego da otkaže nastupe da bi proverio u kakvom mu je stanju organizam. Analize je na kraju uradio u Kliničkom centru, ali nikad javno nije pričao o tome šta je razlog što ima grčeve i bolove.


Sumnjao da ima gastritis


Lukas je i tokom 2020. imao problema sa stomakom, ali je tada sumnjao na gastritis. On je danima imao bolove u stomaku, pio je lekove, ali se stanje nije popravljalo. Na kraju je odložio analize i nastavio s nastupima, a na društvenim mrežama je pisao da je u pitanju bila samo prehlada.


Ne sme da lizne alkohol


Kada je prošle godine završio u bolnici, Lukasovi saradnici su u saopštenju za javnost, između ostalog, rekli da su doktori zaključili da Aca ne sme ni da lizne alkohol, te i da će svaki vid kršenja te preporuke da mu se odrazi na zdravlje.


- Aca je posle bolnice odvezen kući da se odmara. Mora da promeni način ishrane i, prema savetima lekara, ograničena mu je upotreba alkohola. Predlog je da s tim odmah prestane, ali to je već na njemu. Treba sad samo da se pridržava saveta da bi opet stao na noge - rekli su tada iz pevačevog PR tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Jelica

28.01.2023 09:03

Evo ja cu damu budem mentor u ishrani das brže oporavi