NAVIJAČI SU PREPOZNALI KVALITET: Najgledanija ekipa FSB-a započinje sa kontrolnim mečevima - keltsko utvrđenje na Adi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na fudbalskoj mapi srpske prestonice egzistiraju tek par meseci, ali su pažnju navijača već skrenuli na sebe.

NAVIJAČI SU PREPOZNALI KVALITET: Najgledanija ekipa FSB-a započinje sa kontrolnim mečevima - keltsko utvrđenje na Adi!

Foto: FK Kelti

Utemeljivači današnje srpske prestonice, fudbalski klub sa svojim imenom dobili su tek 2022. godine.

 

FK Kelti u srpska takmičenja uključili su se u aktuelnoj sezoni 2022/23. Prvi deo sezone ekipa je okončala na sedmoj poziciji sa skorom od šest pobeda, jednog remija i pet poraza, a jesenje ostvarenje moglo je biti i bolje da "ljubičasti" nisu u samom finišu prvog dela takmičenja zabeležili tri uzastopna poraza (Sveti Stefan 0:1, Avala 1939 0:1 i PKB Kovilovo 0:3).

Već nakon šest meseci takmičenja, ekipa Kelta može da se pohvali dvema značajnim priznanjima. Novobeograđani su privukli pažnju velikog broja ljubitelja fudbala i jedna su od najgledanijih ekipa niželigaškog seniorskog takmičenja u okviru Fudbalskog saveza Beograda.

Foto: FK Kelti

Navijači su prepoznali kvalitet

 

Istovremeno, oni su i najmlađa ekipa u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B".

Foto: FK Kelti

Na najmlađima svet ostaje

 

Prvotimci Fudbalskog kluba Kelti već se uveliko pripremaju za nastavak sezone, a sada na red dolaze i kontrolne utakmice. Testiranje svega onoga što je do sada učinjeno, Kelti će imati u nedelju 29. januara. Sa početkom od 18 časova na stadionu Fudbaslkog saveza Beograda na Adi Ciganliji, Kelti će odmeriti snage sa ekipom Dunavca iz Grocke.

Predstojeći susret biće sjajna prilika za testiranje "ljubičastih" pošto će testirati svoje trenutne kvalitete sa ekipom koja se nalazi u višem rangu takmičenja, Prvoj beogradskoj ligi - "grupa C", a istovremeno će klub predstaviti i zimska pojačanja koja su u prethodnom periodu poneli opremu ljubičaste boje.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Kelta će u prolečnoj premijeri gostovati u Zemunu ekipi Zmaj Novi grad. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončane je bez pobednika rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading