OVO JE ŽENA KOJA JE POKUŠALA DA UBIJE MUŽA NA VOŽDOVCU: Nož iz kuhinje zarila suprugu u vrat! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.01.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon burne svađe, M.B. je nasrnula na supruga i nanela mu teške telesne povrede.

OVO JE ŽENA KOJA JE POKUŠALA DA UBIJE MUŽA NA VOŽDOVCU: Nož iz kuhinje zarila suprugu u vrat! (FOTO)

Foto: Facebook

M.B.

M.B. (40) je jutros oko 6 sati nakon svađe nasrnula nožem na supruga M.B. u Beogradu i tako mu nanela teške telesne povrede i lekari mu se bore za život.

Stanari zgrade u kojoj živi ovaj bračni par ne mogu i dalje da veruju šta se dogodilo i da je ova žena "iz čista mira" pokušala da ubije svog muža.

Kako navodi jedan od prvih komšija ovog bračnog para, uoči incidenta čula se galama, a ubrzo je suprug počeo da zapomaže.

- Kako smo čuli, oni su se svađali, a onda je usledila opšta histerija, uzela je nož iz trpezarije i zarila ga čoveku ravno u vrat - kaže jedan od stanara zgrade u Miklošićevoj ulici za Republiku.

Ono što predstavlja najveći šok, prema tvrdnjama komšija je to da su deca bila u stanu u momentu kada se dogodio ovaj horor.

- Usledio je muk, koji je ubrzo prekinuo zvuk sirena kola Hitne pomoći i policije, koji su u jednom momentu preplavili zgradu. Delovala je potpuno dezorijentisano kada je napuštala zgradu sa pripadnicima policije - rekao je jedan od komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading