IVAN BOSILJČIĆ JE LJUBIO OVU FATALNU PLAVUŠU PRE BRAKA SA JELENOM: Dok je pauzirao vezu sa pevačicom, imao je TAJNU ROMANSU sa NJOM!

Autor:

Zabava

09.01.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa je!

IVAN BOSILJČIĆ JE LJUBIO OVU FATALNU PLAVUŠU PRE BRAKA SA JELENOM: Dok je pauzirao vezu sa pevačicom, imao je TAJNU ROMANSU sa NJOM!

Foto: Youtube printscreen

Ivan Bosiljčić

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević su u braku od 2011. godine i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Kruna njihove ljubavi je ćerkica Nina.

Ipak, manje je poznato da su se ovo dvoje umetnika pre braka zabavljali godinu dana, pa raskinuli na neko vreme, a onda obnovili vezu shvativši da su suđeni jedno drugom.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ivan Bosiljcic i Jelena Tomašević sa ćerkom

 

U periodu dok nije bio sa Jelenom Ivan je započeo romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl "Cigani lete u nebo", u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a Lidija bila deo baletske postavke.

 

Natalija Atanackovic, [1/9/2023 11:33 AM]

 

Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama.

Lidijina i Ivanova manje-više tajna romansa, koja je trajala nekoliko meseci, nije opstala. Ivan i Jelena su se pomirili, započeli novo poglavlje, a ubrzo potom obavestili javnost da je na putu prinova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading