OVAKO STEFAN BUZUROVIĆ PRIPREMA ČESNICU! DANIJELA PODELILA SNIMAK, A PRATIOCI ODUŠEVLJENI: Komentar Marine Tadić OBJASNIO (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.01.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Buzurović pomaže ženi u kuhinji.

OVAKO STEFAN BUZUROVIĆ PRIPREMA ČESNICU! DANIJELA PODELILA SNIMAK, A PRATIOCI ODUŠEVLJENI: Komentar Marine Tadić OBJASNIO (VIDEO)

Foto: instagram.com/lady_buzzz

Danijela i Stefan Buzurović važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na javnoj sceni, a voditeljka i glumac su sa svojim pratiocima podelili kako se u njihovom porodičnom domu slavi Božić.

Naime, Danijela se pohvalila na Instagramu kako njen suprug mesi česnicu. Video snimak na kojem popularni glumac priprema tradicionalnu božićnu pogaču oduševila je njihove fanove.

 

 

- Naša česnica je spremna! - napisala je voditeljka u opisu i tagovala svog voljenog muža, a komentari ne prestaju da se nižu.

"Svaka čast Stefane! Bolji si od domaćice, sto je u današnje vreme prava retkost videti muško u kuhinji. Srećan Božć", Kakav doktor", samo su neki od brojnih komentara.

"Kakvog muža imas,pa ja ne znam!Zete svaka cast", napisala je pevačica Marina Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading