Dobrojevićka otkrila svoj ritual: Na Božić se uvek ujutru rano pričešćujem!

Autor:

Zabava

07.01.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrijarhalno sam vaspitana, poštujem našu tradiciju i veru, to nosim iz kuće. Božić mi je najdraži praznik, tvrdi brineta.

Dobrojevićka otkrila svoj ritual:  Na Božić se uvek ujutru rano pričešćujem!

Foto: Privatna arhiva

Starleta Stanija Dobrojević kaže za Republiku da je za vreme božićnih praznika uvek s porodicom na okupu, te i da posle Badnje večeri rano ujutru čeka pričest.

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević tvrdi da je imala tešku godinu, pa se nada da će 2023 biti bolja

 

- Patrijarhalno sam vaspitana, poštujem našu tradiciju i veru, to nosim iz kuće. Božić mi je najdraži praznik! Mamina badnja večera, koja je posna i skromna, ima najveće značenje, nakon toga idemo u crkvu, gde se pali badnjak, tu noć i ne spavamo, nego rano ujutro idemo na pričest. Božić svečano provodimo kod kuće. Dok je treći dan Božića mojoj baki i deki slava. Onda razumete značenje Božića za mene! U Srbiju sam došla isključivo da uživam za praznike s najmilijima - poručila je ona, pa se osvrnula i na godinu za nama:

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević je otkrila da se uvek pričešćuje na dan najradosnijeg praznika

 

Prethodna godina je bila emotivno bolna zbog raskida dugogodišnje veze, a ova godina bi baš zato mogla da donese mnogo radosti i sreće u ljubavi! Što se "Zadruge" tiče, nemam šta da pratim, bivši dečko Marko je bio interesantan u startu baš zato što je moj bivši, a sada je totalno nebitan i dosadan za rijaliti, da je zanimljiviji, pratila bih. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Jelena

09.01.2023 13:10

Hjoj, kakva je ovo glumica majko, kao patrijarhalno vaspitana i poštuje veru, a u Zadruzi bacala krstić u vodu i za slavu većinu hrane koju je dobila sakrivala iza kreveta, ma pustite nas ovakvih foliranata, Stanija je glumica, glumi vernicu, a prodaje nage slike i do skoro se bavila pros**tucijom.