BRUTALAN UDARAC: Legendarni teniser PONIŽEN - posle ovih reči NIŠTA neće biti isto!

Autor:

Sport

17.02.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se drama koja je započeta pre nekoliko dana.

BRUTALAN UDARAC: Legendarni teniser PONIŽEN - posle ovih reči NIŠTA neće biti isto!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković našao se prethodnih dana na udaru Majka Nakađime, nekadašnjeg direktora kompanije "Najk", koji je izjavio kako nikada ne bi želeo da mu osoba poput Novaka promoviše brend.

Kao razlog, naveo je brojne kontroverze koje su pratile našeg igrača u poslednjih nekoliko sezona.

- Novak Đoković bi mogao da bude najbolji teniser ikada, ali iznad njega se uvek nadvija neki crni oblak. Kao da ga on sam navlači. Đoković je pogodio sutkinju na US Openu i bio diskvalifikovan... Dešava se, ali zašto se to uvek dešava Novaku? Ili čitava kontroverza oko vakcine protiv korona virusa. Ja kao brend moram da mislim da li želim nekoga ko uvek donosi neku kontroverzu sa sobom - ili ću se odlučiti za sportistu koji je potpuno čist - kazao je Nakađima.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je osvojio 10. Australijan open

Rekacije su vrlo brzo usledile, a poslednja u nizu je stigla od direktora kompanije "Lakost", Žibera Tijerija, koji je u samo jednoj rečenici sve objasnio.

- Kompanija "Lakosta" je tako ponosna što ima Noleta i nikada ne bi izabrala Nadala (uz dužno poštovanje prema njemu) - napisao je Žiber Tjeri.

Očigledno je da je izjava vezana za Novaka izazvala mnogo polemika, ali Srbina može da raduje da je francuska firma stala uz njega, baš kao što je to učinila i tokom pandemije korona virusa, kada nisu raskinuli sponzorski ugovor sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading