PRAVO U METU! Čuveni trener ODUVAO Federera zbog Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

16.02.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac će se dobro zapitati posle ovakvih reči.

PRAVO U METU! Čuveni trener ODUVAO Federera zbog Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Ko je najbolji teniser sveta? Ovo pitanje već godinama muči navijače Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Svako iz velike trojke doneo je nešto specijalno tenisu i nema sumnje da su promenili ovaj sport zauvek. Ipak, pravi GOAT se i dalje ne zna, te svako favorizuje svog tenisera.

Tako je bivši direktor kompanije "Najki" Majk Nakađima u knjizi o Rodžeru Federeru oštro uradio po Novaku Đokoviću.

Đoković je pogodio sutkinju na US Openu i bio diskvalifikovan... Dešava se, ali zašto se to uvek dešava Novaku? Ili čitava kontroverza oko vakcine protiv korona virusa. Ja kao brend moram da mislim da li želim nekoga ko uvek donosi neku kontroverzu sa sobom - ili ću se odlučiti za sportistu koji je potpuno čist - rekao je Nakađima, te izazvao oštru reakciju javnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

 

Na Đokovićevu stranu stao je i čuveni trener Patrik Muratoglu. Francuz, koji je najduže sarađivao sa Serenom Vilijams, oštro je uzvratio i udario po Federeru.

Da odgovorim ovde Nakađimi o Najkiju i Novaku... Složili se ili ne, voleli ili ne Novaka Đokovića, lično sam za to pravo ljudsko biće sa svim svojim kvalitetima, verovanjima i manama umesto za lažnu perfekciju koja se potencira. Insistiranje na savršenstvu je je poricanje nas kao ljudi - istakao je Muratoglu.

Podsetimo, Novak Đoković trenutno sarađuje sa kompanijom "Lakost" koja je ostala uz njega i tokom prošlogodišnje krize i pored toga što su mnogi tvrdili da će sponzori otići od najboljeg srpskog tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading