ŽESTOKO PO ĐOKOVIĆU! Kako se SKANDALI uvek dešavaju Novaku, a ne Federeru?

Autor:

Sport

15.02.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči upućene najboljem teniseru planete.

ŽESTOKO PO ĐOKOVIĆU! Kako se SKANDALI uvek dešavaju Novaku, a ne Federeru?

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković se posle fenomenalnog starta sezone vratio na čelo ATP liste gde trenutno provodi 376. nedelju u karijeri.

Osvojio je Australijan open, stigao do desete titule u "zemlji kengura", a 22. grend slem trofeja, a već narednog ponedeljka izjednačiće rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja na vrhu ATP liste.

Ipak, sve ovo nije dovoljno za pojedine koji ga i dalje ne poštuju i ne smatraju najboljim teniserom ikada. Jedan od njih je i nekadašnji direktor kompanije "Najk"Majk Nakadžima koji se u najnovijoj knjizi "Rodžer Federer efekat" bavio karijerom, ali i prijateljima, rivalima, trenerima i navijačima čuvenog Švajcarca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

 

Dotakao se i Novaka Đokovića, naravno, u negativnom svetlu.

Mogao bi da bude najuspešniji teniser ikada. Ali oko njega je uvek ’crni oblak’. Kao da ga navlači na sebe - istakao je Nakadžima, pa dodao:

- Pogodio je linijskog sudiju na US openu i bio diskvalifikovan? Dešava se. Ali zašto se to uvek dešava Novaku? Ili cela kontroverza oko vakcinacije protiv Kovida 19.

Nakadžima je tokom dugogodišnje karijere u svetski poznatom brendu sarađivao sa Rodžerom Federerom, kojeg smatra idealnim za saradnju, zbog njegovog, kako tvrdi, neiskvarenog imidža.

- Sada, razmišljam kao brend. Da li želim da stojim iza nekoga ko uvek ima kontroverze? Ili želim da idem sa sportistom čistog imidža? - upitao se Nakadžima i još jednom udario po Novaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading