NOVAK PROTIV SVIH: Slavni trener otkrio koliko će grend slemova Đoković da osvoji!

Autor:

Sport

09.02.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati Amerikanac otkrio svoja očekivanja za predstojeću sezonu.

NOVAK PROTIV SVIH: Slavni trener otkrio koliko će grend slemova Đoković da osvoji!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser je na najbolji mogući način ušao u novu godinu, pošto je osvojio titulu u Adelejdu, a zatim i na Australijan openu, nakon ubedljive pobede protiv Stefanosa Cicipasa u finalu.

O nestvarnim partijama Novaka Đokovića pričao je i Bred Gilbert, teniski trener, koji je u podkastu, čiji je domaćin Patrik Mekinro, pričao o sjajnom početku Novakove sezone.

- Mislim da ćemo ove godine definitivno gledati priču Novak protiv svih. Ako bih morao da procenjujem koliko će osvojiti slemova, rekao bih da će uzeti dva i po. Sve je bolji sa 35 godina - našalio se Gilbert.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je u Melburnu osvojio svoj deseti trofej

Amerikanac, koji je takođe bio trener i Endija Rodika, smatra da je Đoković uspeo da dosegne još viši nivo tenisa.

- Pre je bilo sve oko Rafe, Federera i Novaka, oni su se međusobno odmeravali po kvalitetu. U velikoj trojci su gurali jedan drugog napred. Ipak, verujem da je Đoker otišao sada na sprat više, prilagođavajući stvari u svojoj igri, Cicipasu, Alkarasu, svim tim mladim igračima koji ga guraju. To će verovatno u nekom smislu dati još vremena njegovoj igri - zaključio je Gilbert.

Podsetimo, Đoković je titulom na Australijan openu došao do svog 22. grend slema, čime se izjednačio po tom broju sa Rafaelom Nadalom, dok je Rodžer Federer ostao na 20 osvojenih velikih titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading