NE MIRI SE SA BROJKAMA! Austrijanac OKRENUO PLOČU: Ma koliko Novak i Rafa da pobeđuju, Rodžer će biti onaj...

Autor:

Sport

07.02.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svega nekoliko dana čuveni teniser iznosi i drugo mišljenje o GOAT trci. Ovog puta, daleko drugačije nego prvo!

NE MIRI SE SA BROJKAMA! Austrijanac OKRENUO PLOČU: Ma koliko Novak i Rafa da pobeđuju, Rodžer će biti onaj...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Dominik Tim definitivno je jedan od tenisera koji su obeležili poslednjih desetak godina na ATP turu.

Austrijanac je imao neke fenomenalne partije i sezone, svojovremeno je bio treći teniser planete, a 2020. godine osvojio je US Open. U samo nekoliko dana Tim je dao dve dijametralno suprotne izjave vezane za GOAT trku

Po mom mišljenju grend slem titule trebalo bi da budu glavni kriterijum kada se odlučuje ko je najbolji svih vremena. Imate četiri najvažnija turnira u tenisu. Sve ostalo je lepo, ali nije isto. Slemovi su to što se računa, tako da bi GOAT verovatno trebalo da bude onaj sa najviše grend slemova - izjavio je nekadašnji treći teniser sveta pre par dana, a sada je novom izjavom pogazio svoje reči.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dominik Tim

 

Mislim li da tenis možda nema najvećeg u istoriji, kao, na primer, košarka. Da li je moguće da Novak ili Rafa budu rezultatski najuspešniji, a Rodžer najuticajniji i najznačajniji za sam sport? - postavio je samom sebi pitanje Tim, pa dodao:

- Da, definitivno je moguće. Bez obzira koliko će Rafa, Novak ili bilo ko drugi imati pobeda u budućnosti. Rodžer će uvek biti onaj koji je najviše uticao na tenis.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

 

Kasnije je i obrazložio svoj stav.

Mislim da je Federer uticao na svaki sport zbog svog karaktera, svoje posebne aure. Mislim da je podigao tenis na viši nivo i da su svi imali korist od toga. Svi treba da mu budemo zahvalni - zaključio je Dominik Tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Čedo

07.02.2023 11:04

Eto I ti što nisi nikad omirisao prvo mesto možeš biti najbolji teniser svih vremena zato što te tvoja tetka voli najviše na svetu!Nije važno ko je što osvojio zato što je to srbin a da je amerikanac I na pola Đokovićevog puta bio bi proglasen za najboljeg!!