UPUCAO ČOVEKA ZBOG 2.000 DINARA? Novi detalji pucnjave u Čačku!

Autor:

Hronika

07.02.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Čačku odredio je zadržavanje prema osumnjičenom B.S. (56) iz Čačka, zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

UPUCAO ČOVEKA ZBOG 2.000 DINARA? Novi detalji pucnjave u Čačku!

Foto: RINA

Pucnjava koja se tokom jučerašnjeg popodneva dogodila u Ulici Gavrila Principa u Čačku dobila je novi obrt. Navodno, motiv ranjavanja mogao bi da bude dug od 2.000 dinara.

- Čovek koji je pucao, sa prijateljem je sedeo u kafani. Navodno ga je neko od gostiju za susednim stolom provocirao nakon čega je Čačanin seo u svoj automobil i otišao, pa se vratio sa puškom. Ovog što ga je provocirao zvao je da izađe napolje i prvo mu pucao u stomak pa u glavu. Pominje se i da je razlog ovog sukoba dug od 2.000 dinara - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Ranjeni muškarac ležao je na zemlji, a kolima Hitne pomoći prebačen je u Opštu bolnicu u Čačku, piše Telegraf.

- Pacijent je stabilnog stanja. Opservacija je u toku. Zbog mehanizma povređivanja, planira se hirurška intervencija - potvrđeno je iz ove zdravstvene ustanove.

Napadač je brzom intervencijom policije pronađen i ponovo doveden na lice mesta, nakon čega će biti priveden nadležnim organima, rekli su očevici nakon pucnjave.

U pitanju je stariji čovek, dok je ranjen tridesetdevetogodišnji muškarac R.N.

Više javno tužilaštvo u Čačku odredio je zadržavanje prema osumnjičenom B.S. (56) iz Čačka, zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading