ISPLIVALA VELIKA TAJNA: Pojavile se informacije o legendarnom teniseru koje su ZAPANJILE svet!

Autor:

Sport

11.02.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser otkrio senzacionalne vesti.

ISPLIVALA VELIKA TAJNA: Pojavile se informacije o legendarnom teniseru koje su ZAPANJILE svet!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer tokom finala Vimbldona 2019. godine

Mark Roze, jedan od najboljih švacarskih tenisera svih vremena, otkrio je nepoznate detalje iz karijere velikog Rodžera Federera.

Olimpijski šampion iz Barselone 1992. izjavio je da je Rodžer bio veliki talenat, ali i pomalo neozbiljan, pa da kao mali nije odavao utisak da će jednog dana biti ovako dobar.

Njih dvojica su trenirali dosta puta, što vrlo često predstavlja problem mladim igračima, kada treniraju sa velikim teniskim imenima, ali Roze kaže da to nije bio slučaj i sa Federerom.

- Sećam se kada sam prvi put trenirao sa njim. Bio je novi švajcarski talenat, ali je bio tako lenj. Obično kada ste mlad na Turu malo ste pod stresom, želite da igrate dobro, veoma ste nervozni. Dečko je došao na teren kao da ga nije bilo briga ni za šta. Bio sam u fazonu ’Vau’ - rekao je Roze.

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer, jedan od najboljih igrača u istoriji

Mark Roze je u karijeri osvojio Olimpijske igre 1992. godine, ali je svakako njegov sunarodnik ostvario mnogo bolju karijeru, pošto je osvojio 20 grend slem titula, po čemu je treći najbolji igrač svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading