ŠOKANTNA ODLUKA: Smenio TRENERA posle senzacionalnog rezultata na Australijan openu!

Autor:

Sport

09.02.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je stigao do rezultata karijere u Australiji, odlučio je da raskine saradnju sa svojim trenerom.

ŠOKANTNA ODLUKA: Smenio TRENERA posle senzacionalnog rezultata na Australijan openu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Stefanos Cicipas

Stefanos Cicipas i Patrik Muratoglu, dosadašnji trener grčkog tenisera, odlučili su da sporazumno okončaju saradnju nakon osam godina partnerstva.

Više grčkih medija je prenelo informaciju da je treći teniser sveta odlučio da se zahvali čuvenom Francuzu, i to neposredno po okončanju prvog grend slema u sezoni.

Njihovo partnerstvo je uključivalo upotrebu terena Muratoglu akademije u Nici u zamenu za to da se lik grčkog tenisera koristi u reklamiranju akademije, ali je već godinama jasno da Patrik Muratoglu nije prvi trener grčkog igrača, već da je to Apostolos, otac Stefanosa Cicipasa, iako se Francuz povremeno pojavljivao u njegovom boksu.

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas je i drugi put poražen od Đokovića u finalu GS

Od sada, Cicipas će moći da računa na pomoć svog oca Apostolosa, kao i na Šveđanina Tomasa Enkvista, odnosno Marka Filipusisa, kada bude nastupao u zoni Okeanije.

Muratoglu se u poslednje vreme okrenuo radu sa mladim danskim teniserom Holgerom Runeom.

Podsetimo, Stefanos Cicipas je na nedavno završenom Australijan openu stigao do samog finala, što mu je uz finale Rolan Garosa najbolji rezultat u karijeri, ali je u poslednjem meču na turniru poražen od Novaka Đokovića sa 3:0, čime je srpski igrač sprečio i po drugi put Cicipasa da stigne do svoje prve grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading