ISPLIVALA ŠOK PORUKA! "Zvezda Granda" optužila Đurišićku za mito i korupciju, a ovo joj je poslao neposredno pre iznošenja PRLJAVOG VEŠA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sada iznosi optužbe koje su uzdrmale javnost, Dušan Vukadinović je pre toga imao samo reči hvale za Snežanu Đurišić.

ISPLIVALA ŠOK PORUKA! "Zvezda Granda" optužila Đurišićku za mito i korupciju, a ovo joj je poslao neposredno pre iznošenja PRLJAVOG VEŠA! (FOTO)

Foto: printscreen/zvezde granda

Kandidat takmičenja "Zvezde Granda", Dušan Vukadinović, izneo je niz šokantnih optužbi na račun svoje mentorke, pevačice Snežane Đurišić, koja je navodno tražila novac kako bi on prošao u četvrti krug takmičenja.

Ipak, pre nego što su sa strane njegove prodice počele da plljušte optužbe, on je svojoj mentoriki Đurišićki poslao poruku u kojoj je tvrdio da je iz takmičenja ispao jedan od najboljih kandidata, misleći na sebe.

Republika

Foto: printscreen

Dušan Vukadinović poslao poruku Snežani Đurišić Zvezde Granda

- Da se prekine jedan put iskreni... Ostaje žal. Ispao vam je jedan od najboljih takmičara kojeg ćete ikada imati. Imali smo još mnogo toga da pokažemo. Ali ovo nije kraj, ovaj dar i to što nosim u sebi mi niko ne može oduzeti, ni Marija ni Mili, ni bilo ko, jer sam ja genije za njih. To i vi znate, to zna i Saša. Vama hvala što ste izdvojili vreme za mene, pokazali mi neke stvari, a i pokazali mi kako zapravo stvari u ovom muzičkom svetu funkcionišu. Svako dobro - napisao je Dušan Snežani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading