OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA KARLEUŠE I SAŠE POPOVIĆA: Evo koju sumu novca je potraživala JK DA BI OSTALA, A GRAND JE OTKAČIO!

Autor:

Zabava

12.09.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jelena Karleuša više nije deo Granda, sada se otkriva deo po deo slagalice, koji su sve razlozi razlaza!

Foto: Prntscrin

Jelena Karleuša i Saša Popović zaratili oko honorara!

 

JK i Popović zaratili oko para?!

Naime, prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora Karleuša je tada navodno rekla da bi trebalo da dobija honorar od 5.000 evra, i to za svako njeno pojavljivanje u emisiji. Pregovori oko uslova trajali su tokom celog leta, a kako Scandal saznaje, osim novca, jedan naš izvor tvrdi da je Jelena dobila i poziv da učestvuje u novom regionalnom takmičenju gde bi, navodno, trebalo da bude Severinom! I JK i Popović izdali su saopštenja u kojima su naveli da se nisu dogovorili oko uslova za dalju saradnju i nisu pominjali cifre.

Foto: youtube.com/printscreen

Pregovarali su oko uslova celo leto, ali je Karleuša dobila poziv da učestvuje u drugom takmičenju!

 

Podsetimo, Popović, JK i Brena bili su u ratu, ali je Saša pre šest ili čak sedam godina pozvao Jelenu u Zvezde Granda što je za njegove saradnike i kolege tada bio šok, međutim, to se ispostavilo kao odličan potez jer je Jelena i te kako doprinela rejtingu.

Što se tiče Cece koja će ove sezone umesto Jelene biti u žiriju, ona je sa Grandom uvek imala korektan odnos, te nema sumnje da će ova sezona biti odlična i veoma gledana, a čelnici Granda kažu da će Jelena kod njih uvek biti dobrodošla:

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – stoji u saopštenju Granda, a nama ostaje da gledamo kako će se Ceca snaći u košnici među članovima žirija.

Inače, 15. sezona počinje 18. septembra i očekuje se da će biti ubedljivo gledanija od svih prethodnih koje su obarale rekorde kada je rejting u pitanju. Takođe se svi pitaju i kakav će biti odnos Cece i Milija koji su nekad sarađivali. Mili i ove sezone ostaje u produkciji, a ostali članovi žirija se ne menjaju. Ceca je sa produkcijom potpisala ugovor na tri godine, pa ćemo je naredne tri gledati u žiriju, a možda i duže ako produže.

Komentari (4)

Loading
lalala

12.09.2021 20:00

Odavno je poznato da vodjenje ljubavi i novac kad tad izadju na videlo

Srbilend

21.09.2021 19:09

Da se pitao neko iole normalan ona nikad nije trebala da bude u Grandu jedna tvdoglava i bezobrazno razmažena persona koja je umislila da je neko i nešto a ustvari jedno veliko ništa misleći da je ona najpametnija a toliko je glupa da bi pobedila na olimpijadi

Biljana Šeatović

22.09.2021 20:29

Bez Jelene nista, bice jako,jako dosadno..ne samo zbog Jelene vec zbog toga sto su kao tim bili jako zanimljivi. Cecu smo gledali u ziriju i bilo je jako dosadno. Ja vise necu gledati Grand, hvala..jos ako ode Marija, dovidjenja drustvo.