OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA KARLEUŠE I SAŠE POPOVIĆA: Evo koju sumu novca je potraživala JK DA BI OSTALA, A GRAND JE OTKAČIO!

Autor:

Zabava

12.09.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša više nije deo Granda, sada se otkriva deo po deo slagalice, koji su sve razlozi razlaza!

Republika

Foto: Prntscrin

Jelena Karleuša i Saša Popović zaratili oko honorara!

 

JK i Popović zaratili oko para?!

Naime, prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora Karleuša je tada navodno rekla da bi trebalo da dobija honorar od 5.000 evra, i to za svako njeno pojavljivanje u emisiji. Pregovori oko uslova trajali su tokom celog leta, a kako Scandal saznaje, osim novca, jedan naš izvor tvrdi da je Jelena dobila i poziv da učestvuje u novom regionalnom takmičenju gde bi, navodno, trebalo da bude Severinom! I JK i Popović izdali su saopštenja u kojima su naveli da se nisu dogovorili oko uslova za dalju saradnju i nisu pominjali cifre.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Pregovarali su oko uslova celo leto, ali je Karleuša dobila poziv da učestvuje u drugom takmičenju!

 

Podsetimo, Popović, JK i Brena bili su u ratu, ali je Saša pre šest ili čak sedam godina pozvao Jelenu u Zvezde Granda što je za njegove saradnike i kolege tada bio šok, međutim, to se ispostavilo kao odličan potez jer je Jelena i te kako doprinela rejtingu.

Što se tiče Cece koja će ove sezone umesto Jelene biti u žiriju, ona je sa Grandom uvek imala korektan odnos, te nema sumnje da će ova sezona biti odlična i veoma gledana, a čelnici Granda kažu da će Jelena kod njih uvek biti dobrodošla:

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – stoji u saopštenju Granda, a nama ostaje da gledamo kako će se Ceca snaći u košnici među članovima žirija.

Inače, 15. sezona počinje 18. septembra i očekuje se da će biti ubedljivo gledanija od svih prethodnih koje su obarale rekorde kada je rejting u pitanju. Takođe se svi pitaju i kakav će biti odnos Cece i Milija koji su nekad sarađivali. Mili i ove sezone ostaje u produkciji, a ostali članovi žirija se ne menjaju. Ceca je sa produkcijom potpisala ugovor na tri godine, pa ćemo je naredne tri gledati u žiriju, a možda i duže ako produže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
lalala

12.09.2021 18:00

Odavno je poznato da vodjenje ljubavi i novac kad tad izadju na videlo

Odgovori 24 12
Srdjan

14.09.2021 01:47

Super, ali jadna Severina!

Odgovori 17 10
Srbilend

21.09.2021 17:09

Da se pitao neko iole normalan ona nikad nije trebala da bude u Grandu jedna tvdoglava i bezobrazno razmažena persona koja je umislila da je neko i nešto a ustvari jedno veliko ništa misleći da je ona najpametnija a toliko je glupa da bi pobedila na olimpijadi

Odgovori 16 11
Biljana Šeatović

22.09.2021 18:29

Bez Jelene nista, bice jako,jako dosadno..ne samo zbog Jelene vec zbog toga sto su kao tim bili jako zanimljivi. Cecu smo gledali u ziriju i bilo je jako dosadno. Ja vise necu gledati Grand, hvala..jos ako ode Marija, dovidjenja drustvo.