SAŠA POPOVIĆ BACIO 100.000 EVRA! Propao mu pokušaj da ženu vrati na estradu

Autor:

Zabava

31.08.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktoru Granda Saši Popoviću propao plan da vrati ženu na estradu.

Republika

Foto: instagram.com/salon_lepote_katarina

 

Direktor "Granda" Saša Popović pre više od dva meseca na sva zvona se hvalio kako je u novi album svoje supruge Suzane Jovanović uložio preko 100.000 evra ne bi li se posle pauze od 11 godina u velikom stilu vratila na estradu, ali su umesto toga doživeli totalni fijasko! Naime, nakon gala proslave koja je organizovana na dan promocije albuma na kojoj se okupila maltene cela estrada, Suzana je imala tek nekoliko gostovanja po emisijama, bez nastupa i tezgi, a nijedna od pesama na Jutjubu do danas nije premašila par stotina hiljada pregleda, dok prave zvezde maltene za dan dobiju milion pregleda.   

Republika

Foto: Republika

Saša i Suzana na promociji albuma sa decom..


- Moja mesečna penzija iznosi 700 evra, a projekat moje žene je koštao 140 penzija - otkrio je Saša na promociji, a sada se ispostavilo da je te pare bukvalno bacio. 

Kako Srpski telegraf saznaje, Popović ne priznaje da mu je propao novac koji je uložio u ženin album, več se vadi na to kako Suzana na pesmama ima prave preglede, za razliku od većine estradnjaka koji navodno kupuju milione na Jutjubu. 


- Saša je okupio najbolji tim saradnika koji je mogao da radi na Suzaninom albumu, ali nijedna pesma se nije zavrtela i postala hit. On je bio ubeđen da će njegova žena da pokori estradu i da se vraća u velikom stilu, ali od Suzane posle promocije ni traga ni glasa! Kako da album nije ni snimila! Pesme na Jutjubu imaju po 100 ili 200 hiljada pregleda, a očekivali su milione. Nijedna pesma nije premašila milion, iako je produkcija obećavala. Popović nigde ne komentariše zbog čega je to tako, a skoro je prijatelju rekao da skoro svi na estradi kupuju preglede i da to nije merodavno, navodno se ne potresa, ali se vidi da mu nije svejedno - priča izvor i nastavlja: 

Republika

Foto: Republika.rs

Suzana Jovanović na promociji svog albuma..


- Nikome nije bilo jasno zbog čega se Suzana ne pojavljuje na nastupima, otkako je napravila promociju nigde je nema. Pričala je da se uželela publike, a nigde ne peva. Zato ljudi pričaju da je Saši bilo bitnije da demostrira moć i pokaže kako ga cela estrada puštuje od toga da ženi napravi prave hitove koji neće da padnu u zaborav posle nekoliko dana. Suzani nije pomogao ni duet sa Peđom Medenicom, koji ne zna šta će sa nastupima i ima na desetine miliona pregleda.  


Ako je suditi po komentarima ispod Suzaninih novih pesama na Jutjubu, ni publika nema lepo mišljenje o novom albumu Suzane Jovanović, pa mnogi album nazivaju dosadnim, "odrađenim na silu" i promašajem koji pevačici nije bio potreban.  
 
 

Foto: Republika.rs

 

 

Plagirali Bugare 

 Pesmu "Da sam tvoje zlato" na novom Suzaninom albumu Saša Popović je pompezno najavio rečima da će biti vanserijski hit, a u pitanju je zapravo plagijat odnosno singl koju je pre nekoliko godina otpevala bugarska folk zvezda Alisija. Iako su mnogi ispod pesme u komentarima naglašavali da je pesma ukradena, oni su brisani od strane zaposlenih koji vode društvene mreže "Granda", a pevačica nije odgovarala na komentare u kojima su je korisnici društvenih mreža prozivali i pisali da je "maznula" bugarski hit.  


 

Foto: Republika.rs

 

 

Suzana: Htela sam samo jedan hit 


 Suzana Jovanović je na dan promocije albuma novinarima rekla da nije želela da snimi novi album i da je nameravala da snimi samo jedan hit. 
- Saša je uradio sav posao oko organizacije i snimanja novog albuma, najmanje sam se oko toga pitala! Htela sam jedan singl da uradimo, malo da se pojavljujem po emisijama i to je sve. Na kraju je napravio gala proslavu za mene, mnogo je uložio, pa je izrazio želju čak i da sam vodi program tokom cele večeri. Ne mogu da kažem da se nisam osećala posebno, ali naglasiću da ništa

Foto: JUTRO/printscreen

 

 

Popović po Hrvatskoj voza auto od 150.000 evra

 
 
Saša Popović snimljen je kako ulicama Opatije vozi svoj besni automovil od 150.000 evra. Na društvenoj mreži Tik-tok isplivao je snimak na kom se vidi kako Saša BMW, nekada bele, a sada narandžaste boje, uživa na Hrvatskom primorju, dok su prolaznici koji su se zatekli na trotoaru sve vreme snimali mašinu koja se ne viđa svakog dana. Popović se nije obazirao na to što ima publiku, a nije odgovarao ni na dobacivanja onih koji su ga prepoznali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading