MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA OSEĆANJA NAKON KARLEUŠINOG ODLASKA IZ "ZVEZDA GRANDA": Evo koje reči je pevačica uputila JK! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović se oglasila povodom Karleušinog napuštanja žirija, pa uputila poruku koja je daleko odjeknula!

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, P. Divac

Marija Šeifović se oglasila povodom Karleušinog napuštanja žirija "Zvezda granda"!

 

Pevačica Jelena Karleuša napustila je žiri muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a sada se tim povodom oglasila i njena koleginica Marija Šerifović.

Naime, Marija nije krila koliko joj krivo što njena dugogodišnja prijateljica neće sedeti pored nje u žiriju.

Ona je na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju, a uz to je otkrila svoja osećanja povodom cele situacije pa napisala emotivnu poruku.

"Mozda nas spoji predstava nova, ponovo...", poručila je Marija, Karleuša je u komentaru uzvratila emodžijem slomljenog srca.

Podsetimo, nova sezona "Zvezda Granda" počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje - nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca je došla umesto doskorašnje članice žirija Jelene Karleuše, što je izazvalo veliku pompu u javnosti jer svi dobro znaju da se njih dve ne podnose.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading