MOJI KANDIDATI SU U SENCI MARIJINIH, NIKAD NEĆE POBEDITI! Jelena Karleuša otvoreno o rivalstvu sa Šerifovićkom i takmičenju!

Autor:

Zabava

25.08.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša otvoreno o takmičenju i rivalstvu sa Marijom Šerifović

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, P. Divac

Jelena Karleuša i Marija Šerifović

 

Pevačica Jelena Karleuša nedavno se u svom velikom intervjuu osvrnula na Zvezde Granda gde se već nekoliko godina nalazi u ulozi žirija.

O nastupima, a li i kostimima Jeleninih takmičara uvek se priča, a Jelena je sada komentarisala i to što već nekoliko sezona pobedu odnese kandidat pod mentorstvom Marije Šerifović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša rekla da njen kandidat nikada neće pobediti

 

 - Moj kandidat nikada neće pobediti. Očigledno je uvek u senci Marijinih. Ona privlači ljude koji se isključio i samo bave pevanjem, a ja one koji na malo drugačiji način doživljavaju šoubiznis. Vole i scenski nastup, specifičan fizički izgled i imidž i pevanje - rekla je, pa nastavila:

Republika

Foto: Printscreen

Marija Šerifović je najuspešniji mentor u Zvezdama Granda

 

- Jako je bitno i odakle je koji kandidat. Imamo problem da Srbija ne glasa. Ali, svi koji dođu do finala su pobednici. A pokazatelj je vreme da svako ko je pobedio, ne mora da znači da će imati veliku karijeru i uspeh. Tako da ništa nema garancije - dodala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading