TROŠILA SAM EMOCIJE NA POGREŠNE, TO NE MOGU DA VRATIM! Jelena Rozga otvorila dušu, pa progovorila o EMOTIVNOM STATUSU!

Autor:

Zabava

21.08.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Rozga otvorila je dušu i progovorila o emotivnom statusu.

Republika

Foto: instagram.com/jelenarozgaofficial

Jelena Rozga

 

Pevačica Jelena Rozga nije neko ko voli da previše priča o svom privatnom životu, ali se sada dotakla detinjstva, kao i emotivnog statusa.

Naime, na pitanje kada pogleda u nazad kakvo je bilo njeno detinjstvo i da li postoji neka anegdota ili više njih koje se i danas prepričavaju iz tog perioda ona je odgovorila:

- Detinjstvo je bilo lepo i bezbrižno, ali uz balet imalo je dozu discipline koja se morala poštovati tako da sam već u ranom dobu znala da moram ispunjavati svoje obaveze. To me je naučilo mnogim vrednostima koje sam kasnije u životu nastavila da negujem.

Republika

Foto: Republika.rs/M. ĐEDOVIĆ

Jelena Rozga

 

Na pitanje koji je najveći luksuz sebi priuštila Rozga je odgovorila:

- Vreme i energiju koje sam potrošila na ljude i mesta na koja nisam trebala. Emotivna investicija je najskuplja stvar i najveći luksuz, zato ga treba čuvati.

Pevačica je takođe otkrila kakav je njen trenutni emotivni status:

- Divno je kada imate nekoga da sa njim podelite sve, sreću, tugu, uspeh i neuspeh, ali ne smatram da je to jedino merilo za sreću, jer sreća dolazi iznutra i ukoliko ste ostvareni i ispunjeni neko će tu sreću samo dopuniti a ne činiti - rekla je Jelena za 24sedam pa otkrila kako za nju izgleda idealan partner, kakve osobine mora da poseduje i čime može da je osvoji?

Republika

Foto: Promo foto

Jelena Rozga

- Bitno je da je duhovit jer se ja veoma volim smejati, da postoji poverenje i da imamo sistem vrednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading