(FOTO) NAKON ŽESTOKIH INTIMNIH SCENA U FILMU U KOME JE ŠOKIRALA JAVNOST: Popularna glumica navatala POLITIČARA, ISPLIVALI SVI DETALJI!

Autor: Republika

Zabava

21.07.2021

10:08

Glumica nakon žestokih scena u filmu navatala političara!

Instagram/printscreen
Isidora Simjonović

Dečko Isidore Simijonović mladi je i perspektivni politikolog, koji je znanje stekao na čak dva fakulteta. Svojevremeno se bavio tenisom i tada su mu uzori bili Beker, Federer i Novak Đoković, dok poslednjih nekoliko godina piše i komentariše za par medija u Srbiji i regionu, piše Story.

Reč je o analitičaru Vuku Velebitu, u kojeg se zaljubila na prvi pogled. Predstavila ga je porodici i prijateljima, a svi su se složili da je odličan izbor partnera napravila, te Velebita uvek rado primaju u svoje društvo. Zaljubljeni par nedavno je prisustvovao i rođendanskoj žurki Isidorine koleginice Ive Ilinčić, što je ona podelila na društvenim mrežama, kao i nekoliko fotografija na kojima su samo njih dvoje.

Mada dramska umetnica ranijih godina govorila je da je kod muškaraca privlače inteligencija kao i sportski izgled što se, ako se uzme u obzir da je njen novi izabranik bivši sportista sa čak dve master diplome, čini da je ovoga puta pronašla. Vuk je tenis trenirao od svoje šeste godine, stigao je i do profesionalnih takmičenja, međutim sudbina ga je povela na drugu stranu. 

Instagram/printscreen
Isidora i Vuk

Dečko Isidore Simijonović završio je Fakultet Političkih Nauka u Srbiji, a potom i studije na nemačkom Univerzitetu Konstanc, svrstava se u novu generaciju ljudi koji se bore za promene u zemlji, navodi Story.

Podsetimo, Isidora je debitovala u provokativnom ostvarenju "Klip", rediteljke Maje Miloš, koji je srušio sve predrasude ljudske svesti, te je javnost ostavio bez teksta, kako je devojčica od samo 16 godina imala žestoke scene intimnih odnosa sa vršnjakom, usred teških životnih okolnosti i oca koji je u podomakloj fazi bolesti.

Komentari (4)

Loading
Miki

04.08.2021 21:47

Zaljubila se u politikologa koji nosi retke brčiće? Šta nije u redu sa njom?

Ne

06.08.2021 19:45

Nije ona igrala u tim scenama, svi maloletni glumci imali su punoletne dublere.

Nikola

10.08.2021 10:36

Jos jedan njemacki djak isprane glave. Bas ce se Srbija usreciti sa ovakvim politicarima. Imali smo ih i do sada pa vidimo dokle su nas doveli. Siva nam je buducnost ako ne prestanemo djecu slati u zapadnoevropske nacisticke (srbofobne) univerzitete i skole.

Srbin

20.08.2021 23:49

@Nikola - Gde da se školuju, kod ajatolaha Hamneija ili kod KIM Džong Una?