(FOTO) POSLE AFERE SA OŽENJENIM OCEM, NASTAVILA SA FETIŠIMA: Paula uhvaćena u vreloj akciji sa bivšom zadrugarkom, ljubile se u usta, isplivao snimak!

Autor:

Zadruga

20.07.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula pokazala i druge afinitete!

RepublikaFoto: Republika
Paula

Bivša zadrugarka Paula Hublin objavila je snimak na kom se vidi da se ljubi sa devojkom i to njenom cimerkm iz rijalitija zAdruga 4.

Naime, Paula je poznata kao neko ko je bio sa Franom Pujas u vezi, a potom je menjala momke, pa je čak bila i sa oženjenim ocem u ljubavnoj aferi. Međutim, kada se rijaliti ugasio, Paula je odlučila da ponovo napravim skandal o kom će svi pričati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula i Fran

Na Instagram se pojavio privatni snimak koji je očigledno nedavno nastao, na kom se vidi da se Hublinova ljubi sa bivšom zadrugarkom Monikom Horvat i to u usta. Paula nikada nije imala slične sklonosti, dok je boravila u rijalitiju, ali je otvoreno pričala još tada da se ljubila ,,na blic" sa drugaricama, što je bio i ovaj put slučaj.

Nakon što je raskinula sa Franom, Paula se povukla, pa se čak jedno vreme i uselila kod repera Vuka Moba, a kako ima dosta obaveza u Srbiji, sasvim je jasno da joj je potrebno mesto gde će moći da živi.

Društvene mreže su izgorele zbog ovog vrelog snimka, a pogledajte kako je izgledao njihov poljubac.

Foto: instagram.com
Paula i Monika se ljube

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading