ONO ŠTO ĐOKOVIĆ MOŽE DA URADI SVET ČEKA POLA VEKA: Novak se opasno priprema za US open (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket Novak Đoković ovog leta ima šansu da postane prvi igrač posle više od 50 godina koji je na US Open stigao sa šansom da osvoji sva četiri gren slem turnira u jednoj kalendarskoj godini.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Rud kao sparing partneri

Đoković je u Njujorku nastavio sa žestokim pripremama, a u međuvremenu je odradio trening gde mu je sparingovao Norvežanin Kasper Rud.

Podsetimo se, Rud je jedno od najvećih otkrovenja sezone, jer se sa 27. pozicije početkom godine probio do trenutno najboljeg plasmana u karijeri i zauzima 11. mesto.

Jedini put kada su ova dva tenisera ukrstili rekete bilo je na ATP Mastersu u Rimu prošle godine u polufinalu. Đoković je tada slavio rezutlatom 2:0 u setovima (7:5, 6:3). 

 

 

Inače, US Open je prvi turnir na kojem će Đoković učestvovati od Olimpijskih igara u Tokiju, gde je u borbi za bronzu u singlu poražen od Španca Pabla Karenja-Buste, dok je nešto kasnije u miks dublu predao meč sa Ninom Stojanović takođe za osvajanje bronzane medalje. 

Žreb za US Open biće obavljen u četvrtak, 26. avgusta (18).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading