NOLE MU IZVADIO DUŠU: Đoković na treningu totalno iscrpeo mladog tenisera - jedva je stajao na nogama (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u Njujorku gde ga očekuje pohod na "kalendarski slem" koji će se ispuniti osvajanjem pehara na US openu. Ono što je svakako ohrabrujuće je što je srpski teniser dobro raspoložen pred početak poslednjeg gren slema u sezonu.

Republika

Foto: InstagramPrintscreen/novakfanclub

Vasek je imao šta da nauči od broja 1

Naime, Đoković je trenirao na Artur Eš stadionu po prvi put ove sezone, a društvo mu je pravio kanadski teniser Vasek Pospišil, koji je njegov veliki prijatelj, ali i čovek sa kojim je pokrenuo PTPA organizaciju koja se zalaže za prava profesionalnih tenisera.

Najbolji dokaz koliko je Đoković uspeo da za kratko vreme iscripi Pospišila je i snimak koji je objavljen na društvenim mrežama sa samog kraja ovog tretmana. 

- Čoveče, vruće je, vlažno, Novak me je preznojio kompletno - rekao je vidno umorni Pospišil posle treninga sa najboljim igračem sveta.

 

 

Đoković na US openu juri svoj rekordni 21. gren slem trofej, a ukoliko osvoji titulu postao bi i prvi teniser posle Roda Lejvera 1969. koji je uspeo u open eri da osvoji sva četiri najvažnija trofeja u jednoj kalendarskoj godini, takođe bi i nadmašio broj titula Rodžera Federera ali i Rafaela Nadala i uzdigao se u vrh "velike trojke". 

Turnir u Njujorku počinje 30. avgusta i traje do 13. septembra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

24.08.2021 20:08

Trenirati, trenirati i samo trenirati.