ISPLIVALA FOTOGRAFIJA KARLEUŠE KOJA SVE DOKAZUJE: Evo na kog muškarca ipak liči NIka Tošić, KAO PRESLIKANI, JAVNOST U NEVERICI!(FOTO)

Autor:

Zabava

24.08.2021

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula fotka koja sve dokazuje, Karleušina mlađa ćerka ipak liči na svog dedu!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Karleušina naslednica ipak liči na dedu!

 

Otac Jelene Karleuše Dragan, iako poznat javnosti, ne viđa se često u medijima, a posle majčine smrti, pevačica je još više vezana za njega. Na Jeleninom profilu na „Instagramu“ nema mnogo Draganovih fotografija samo zato što pevačica privatnost vešto čuva od očiju javnosti. 

Njen suprug Duško, kao i ćerke Atina i Nika, veoma poštuju i vole Dragana i koriste svaki mogući trenutak da budu svi na okupu. 

Jelena je često isticala da je njena mlađa ćerka dedina kopija, a fotografija koja je osvanula na „Instagramu“ to i dokazuje. 

Porodica se nedavno okupila na brodu Jeleninog oca, a evo i dokaza da je Nika dedina slika i prilika.

Inače, kada se razveo od Jelenine majke Divne, otac Jelene Karleuše ponovo se oženio i iz drugog braka ima sinove Ivana i Nikolu koji sa starijom sestrom održavaju kontakt, piše Hello Magazin.

 

 

Republika

Foto: printscreen

Nika liči više na dedu nego na roditelje!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading