TALIBANI SMAKNULI KOMIČARA KOJI IH JE ISMEVAO: Avganistanac se RUGAO militantima i dok su ga vozili u SMRT! (VIDEO)

Autor:

Svet

24.08.2021

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talibani su krajem jula, nakon što su osvojili drugi najveći avganistanski grad Kandahar, smaknuli poznatog avganistanskog komičara koji je između ostalog ismevao i njih.

Republika

Foto: Dailymail/printscreen

 

Britanski Dejli mejl objavio je snimak koji prikazuje Nazara Muhameda, poznatijeg kao Khasha Zwana, u automobilu s naoružanim islamističkim militantima. 

Talibani su ga izvukli iz njegove kuće, odvezli automobilom i ubili.

Muhamed je bio poznat po svojim snimcima na TikToku u kojima se kroz pesmu i ples ismevao talibanima.

Na snimku koji pokazuje njegove poslednje trenutke komičar je pravio šale na račun talibana, zbog čega ga je jedan od islamista u automobilu više puta ošamario.

 

 

Prema izveštajima koje prenosi Dejli mejl, nakon smaknuća pojavile su se fotografije koje prikazuju komičara kako stoji uz drvo, ali i one na kojima on leži na zemlji prerezanog vrata.

Talibani su prvo negirali da su umešani u ubistvo, iako su priznali da su dva muškarca na snimku pripadnici njihove grupe. Naveli su da je komičar uhvaćen i da će mu suditi talibanski sud.

Prema tvrdnjama talibana, Nazar je bio uključen u mučenje i ubistvo njihovih boraca. Komičar je ranije radio za avganistansku policiju, a potom je postao poznat po svojim šalama i duhovitim pesmicama.

Redovno se ismevao na račun niza tema koje su sugerisali njegovi pratioci na TikToku, pa tako i talibanima.

Za sobom je ostavio suprugu i dve ćerke, prenosi Index.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading