(FOTO) SAMO JOŠ FALI DA SE SKINE KAO MAMA: Ćerka Jelene Karleuše promenila život iz korena, od tatine muškarače do MODNE IKONE!

Autor:

Zabava

05.08.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nika Tošić promenila je lični opis, a novim imidžom zapalila je društvene mreže.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Jelenina ćerka nova modna ikona

 

Uvek su deca poznatih ličnosti bila u centru pažnje što zbog raznih urnebesnih snimaka, što zbog načina kako oponašaju roditelje. To je slučaj i sa ćerkom pevačice Jelene Karleuše, Nike Tošić, koju je dobila u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem.

Naime, Nika je uvek bila na meti komentara, njeni urnebesni klipovi izazivali su smeh i ovacije, dok je njena sestra Atina Tošić bila mamina naslednica kada je provokativno i modno fotkanje u pitanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Tosic (@nika.tosic)

 

Međutim, izgleda da se u porodici pevačice dosta toga promenilo i da su se uloge zamenile, pa je tako Nika postala nova modna ikona. Nika je na svom Instagramu profilu poslednjim fotografijama oduševila pratioce, koji su joj uputili brojne komplimente, a ona je pozirala sa asesoarima po poslednjoj modi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Tosic (@nika.tosic)

 

Sunčane naočare po poslednjoj modi, torba za kojom lude kako devojke, tako i devojčice i poza koja podseća na modne časopise, sve je to deo novom Nikinog imidža.

Izgleda da mama Jelena ima veliki uticaj na svoje ćerke, budući da je Nika važila za Duškovu kopiju, ali Karleuša ju je uzela pod svoje i rešila da od nje napravi drugu princezu.

BONUS VIDEO: 

OČEVI SU IM NAJJAČI ŠMEKERI ESTRADE: Ove poznate ćerke haraju društvenim mrežama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vera

05.08.2021 12:39

Dajte je brzo na pistu da ne zakasni.

zora

23.08.2021 15:03

Modna ikona???Pustite dete da bude deta.